Bezárás

TANÁCSADÁS ÉS COACHING

a személyes fejlődésedért

Az időgazdálkodás, hatékonyság szavak hallatán sokan még ma is a nagyvállalati menedzserek nyüzsgő, 200%-on pörgő életstílusára asszociálnak… ám egyre többen vagyunk, akik felismerjük, hogy bizony a felgyorsult élettempónak köszönhetően magánéleti szinten is foglalkoznunk kell a témával. Szinte nincs is olyan életszakasz, családi helyzet, társadalmi réteg, ahol ne ütné fel a fejét az időszűke, a kötelezettségekkel való zsonglőrködés; a vágy, hogy kicsit nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban teljenek a mindennapok.

Egyéni konzultációt, coaching folyamatot elsősorban a hatékonyság témaköréhez szorosan vagy lazábban kapcsolódó elakadásokban és kihívásokban vállalok. Támogatni tudlak a hosszabb/rövidebb távú céljaid kitűzésében és megvalósításában, a személyes hatékonyságod fejlesztésében, valamint a munka-magánélet egyensúly kialakításában

Fontos azonban tudnod: nem hiszek a csodatevő hatékonyságnövelő módszerekben. Ezzel szemben hiszek az egyensúlyban, az okos választásokban, a kitartó munkában és az állandó fejlődésben. És legfőképpen hiszek benned, a benned rejlő erőben, tudásban, tapasztalatban – éppen ezért foglak tudni segíteni az utadon, hogy a benned rejlő megoldást is megtaláld.

 • személyes és karriercélok kitűzése és összehangolása
 • célorientált időtervezés
 • személyes idő- és feladatkezelő rendszer ki- vagy átalakítása személyes preferenciák alapján
 • az időgazdálkodással kapcsolatos erősségek és fejlesztendő területek feltérképezése
 • nyugodtabb és kiszámíthatóbb élet- és munkastílus kialakítása
 • személyre szabott időgazdálkodási technikák és hatékonyságnövelő módszerek kiválasztása
 • priorizálás és nemet mondás képességének elsajátítása
 • a legjellemzőbb időrablók és halogatási technikák felismerése és leküzdése
 • fókuszkészség javítása
 • munkamódszerek átgondolása (különösen új munkakör, átalakuló munkakörülmények esetén)
 • a hatékony delegálás mikéntjének elsajátítása, a mikromenedzsment kivédése
 • időbeosztás és munkaszervezés home office-ban
 • szerepkonfliktusok feloldása, életszerepek optimális összeegyeztetése
 • fontosabb döntések előkészítése, döntést akadályozó tényezők feltérképezése és feloldása, döntési szempontok átgondolása 
 • szokások ki- és átalakítása
 • egyéni válaszok keresése, saját egyensúly meglelése az online világban
 • fejlődési célok megfogalmazása
 • karrierváltással, vállalkozásindítással, szabadúszóvá válással kapcsolatos dilemmák
 • személyes egyensúly definiálása és kialakítása
 • külső elvárások és a saját igények különválasztása
 • munkába visszatérő édesanyák, dolgozó szülők támogatása
 • családi időbeosztás összehangolása, logisztika megtervezése
 • jól-lét fontosságának felismerése, belső engedéllyel kapcsolatos problémák feloldása
 • a szabadidő optimális kialakítása a valódi feltöltődés érdekében

AHOGY DOLGOZOM

FOLYAMAT

Én kérdezek, te válaszolsz, én megint kérdezek, te ráeszmélsz, én megint kérdezek, te bevállalsz… és így tovább. Magyarán sokat foglak faggatni, hiszen a problémáidra a válaszok mind benned vannak, csak meg kell találni ezeket.

Igyekszünk minél jobban pontosítani, hogy mi a legnagyobb kihívásod, mi a megoldandó feladat, s közösen kiválasztjuk, milyen eszközökre van szükség. Fókuszálhatunk az életed egyetlen területére, de átfogó változtatásokra is lehetőség van – tapasztalataim szerint a holisztikus megközelítés sokat lendíthet a helyzeten.

MÓDSZEREK

Biztosan lesz egy elméleti része a beszélgetéseinknek, hiszen  a hatékonyság egy olyan téma, ahol rendelkezésre állnak konkrét eszközök és módszerek. Nagyban megkönnyíti a későbbieket, ha ezeket rendszerben látod, így ezekről gyakran kapsz majd írásos anyagot.

Végzett business és mérnök coachként a munkám során különböző coaching eszközöket is felhasználok. A megoldásközpontú (brief) coaching az az irányzat, amely a legközelebb áll hozzám, mivel gyorsan és hatékonyan lehet eredményeket elérni.

FELADATOK

A folyamatnak oroszlánrészét képezi az önálló munka, amit az egyes alkalmak között “házi feladatként” elvégzel, s amelyekre a következő alkalmakon építkezni tudunk. Az alkalmak között szükség esetén e-mailes támogatást nyújtok.

IDŐTARTAM

Vannak élethelyzetek, amelyeken már egy beszélgetés is hatalmasat lendít. Vannak komplex folyamatok, amelyekhez több havi közös munka kell. Ezek azonban szélsőségek. Ügyfeleimmel jellemzően 3 alkalommal találkozom, kéthetente.

UTÁNKÖVETÉS

Problémakörtől és a közös munka hosszától függően e-mailben vagy rövidebb beszélgetés keretében, de mindenképp szeretném megtudni, hogy néhány hónap elteltével hogy működnek azok a dolgok, amelyeken közösen dolgoztunk. Ebből a beszélgetésből mindketten rengeteget tanulhatunk majd.

ÁRAK

A 60 perces online konzultáció díja: 20.000 Ft.

Mivel a tapasztalatok azt mutatják, hogy rendszerint 3 alkalom szükséges és elegendő ahhoz, hogy valódi és tartós változást indítsunk el, így lehetőség van 3 alkalmas csomagot vásárolni kedvezményes áron. 

A 3×60 perces online konzultáció díja: 55.000 Ft.

Fizetés kizárólag átutalással lehetséges. Amennyiben az időpontunk előtt 24 órával bezárólag nem érkezik meg az utalásod, a foglalásodat tárgytalannak tekintem. A lefoglalt és kifizetett beszélgetést a beszélgetés kezdete előtt 24 órával mondhatod le; amennyiben ennél később mondod le, az összeget nem áll módomban visszatéríteni.

JELENTKEZÉS ÉS IDŐPONTFOGLALÁS

Lépj velem kapcsolatba telefonon (+ 36 30 974 9191), e-mailben (hello@erdelyiboroka.hu) vagy ezen az űrlapon időpontegyeztetés végett, valamint abban az esetben is, ha bizonytalan vagy, és kérdéseid vannak. Időpontot foglalni közvetlenül is tudsz az alábbi gombra kattintva.

RÓLAM MONDTÁK

Nehézségeim adódtak a céljaim megfelelő megfogalmazásával és beillesztésével a terveimbe. A Boróval való beszélgetésünk lelkesítő és lényegretörő volt. Úgy éreztem, tényleg figyel rám, és együtt kattog az agyunk. Segített még jobban átlátni és világosan látni a céljaimat, és nagyobb vonalakban gondolkodni.
Szabados Zita
Két munkahely – az egyik saját vállalkozás – és egy két éves örökmozgó mellett éppen a kimerülés szélén álltam, amikor egymásra találtunk Boróval. Sosem volt részem online tanácsadásban, így kíváncsian vártam milyen lesz. Már az első alkalom egy teljesen nyitott, közvetlen baráti beszélgetés volt, ami alatt Boró felnyitotta a szemem az időbeosztásommal kapcsolatban. A házi feladatok segítségével papíron is láttam már, min kell változtatnom, hogy ne hajszoljam túl magam. Megtettem a szükséges lépéseket, és sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Nagyon örülök, hogy megismerhettem Borót. Köszönöm az este fél tízes beszélgetéseket és az óriási segítséget! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Nébald Alexandra
mozgásterapeuta
A feleségem irányított Boróhoz, akivel nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot. A legnagyobb alapossággal térképezte fel az időhöz való hozzáállásomat, a feladatkezelési módszereimet, a munkahelyi és a családi elvárásokat. Így sikerült kialakítanunk egy olyan rendszert, amiben a munkámat hatékonyan el tudom végezni, a gyerekek megkapják a kellő figyelmet, és még teniszezni is el tudok járni az öcsémmel. Legnagyobb meglepetésemre tényleg egyensúlyban van a munkám, a magánéletem és én is.
Tarnai Péter
“Borókával két alkalommal dolgoztunk együtt. Ez a két alkalom rendkívül pörgős és tömény volt, sokat jegyzeteltem, az ötleteket pedig Boróka iránymutatásai alapján apránként építettem be az életembe. Ebben segített menetközben is, minden kérdésemmel megkereshettem e-mailben. Ma már elmondhatom, hogy nemcsak otthon, de az irodai munkámban is sokkal hatékonyabb vagyok, és végre tényleg nem többet, hanem okosabban dolgozom.”
Székely Anita
Borót egyik barátnőm ajánlotta. Az elején szkeptikus voltam, de nem volt vesztenivalóm, így felkerestem. A legmeglepőbb az volt, hogy rengeteget kérdezett. Sokszor már a kérdésnél azt éreztem, hogy fején találta a szöget, sok felismeréssel gazdagodtam. Több technikát is megismertetett velem, és segített abban, hogy kialakítsak egy olyan tervezési módszert, amellyel menedzselni tudom a feladataimat, illetve a munkarendem megtervezésében is támogatott. Elégedett vagyok az új rendszeremmel, több hónapja működik hatékonyan.
Schmidt Éva

KAPCSOLAT

+ 36 30 974 9191
Vissza az elejére