Bezárás

HA MAGÁNEMBERKÉNT KERESEL SEGÍTSÉGET

Az időgazdálkodás, hatékonyság szavak hallatán sokan még ma is a nagyvállalati menedzserek nyüzsgő, 200%-on pörgő életstílusára asszociálnak… ám egyre többen vagyunk, akik felismerjük, hogy bizony a felgyorsult élettempónak köszönhetően magánéleti szinten is foglalkoznunk kell a témával. Szinte nincs is olyan életszakasz, családi helyzet, társadalmi réteg, ahol ne ütné fel a fejét az időszűke, a kötelezettségekkel való zsonglőrködés; a vágy, hogy kicsit nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban teljenek a mindennapok. 

Amennyiben magánemberként fordulsz hozzám, az alábbi módokon állok rendelkezésedre:

  • 4-6 hetes online tréningjeim keretében önállóan, de szakmai támogatással találhatod meg a saját megoldásaidat. Ez egy idő- és költséghatékony módja annak, hogy mielőbb elkezdhess fejlődni a számodra legkritikusabb területen. A jelenleg futó tréningjeimről itt tájékozódhatsz.
  • Egyéni konzultációim során a tanácsadás mellett coaching tapasztalataimat is latba vetem, hogy a közösen kialakított megoldások valóban személyre szabottak, célravezetőek és hosszú távon is fenntarthatóak legyenek. A konzultáció menetéről itt olvashatsz.
  • Ha minél hatékonyabb megoldást szeretnél, válassz konzultációs csomagjaim közül. Ezek olyan rövid, zárt folyamatok, amelyek során egy egészen pontosan körvonalazott cél érdekében dolgozunk néhány alkalmon keresztül.
  • És természetesen állandó jelleggel rendelkezésedre áll a blogon található több tucat szakmai cikk, amelyek segítségével ingyen belekezdhetsz az időd átalakításába.

A közös munka során természetesen elsősorban a szakmai tudásomra támaszkodom, ám nagy valószínűséggel személyes szinten is azonosulni tudok majd a problémáddal: két kisgyereket nevelek, a saját vállalkozásomat vezetem, folyamatosan képzem magam, s mindemellett természetesen nekem is igényem van a férjemmel, barátaimmal töltött felnőttidőre, valamint énidőre, amit a hobbijaimra  fordíthatok. Érteni és érezni fogom tehát, hogy milyen nehézségekkel szembesülsz az időd beosztását illetően; a sok-sok évnyi tanulásnak és a többszáz ügyféllel szerzett tapasztalataimnak köszönhetően pedig szakmailag is kompetens támogatást tudok nyújtani. (A szakmai hátteremről itt olvashatsz.)

RÓLAM MONDTÁK

“Borókával két alkalommal dolgoztunk együtt. Ez a két alkalom rendkívül pörgős és tömény volt, sokat jegyzeteltem, az ötleteket pedig Boróka iránymutatásai alapján apránként építettem be az életembe. Ebben segített menetközben is, minden kérdésemmel megkereshettem e-mailben. Ma már elmondhatom, hogy nemcsak otthon, de az irodai munkámban is sokkal hatékonyabb vagyok, és végre tényleg nem többet, hanem okosabban dolgozom.”
Székely Anita
Borót egyik barátnőm ajánlotta. Az elején szkeptikus voltam, de nem volt vesztenivalóm, így felkerestem. A legmeglepőbb az volt, hogy rengeteget kérdezett. Sokszor már a kérdésnél azt éreztem, hogy fején találta a szöget, sok felismeréssel gazdagodtam. Több technikát is megismertetett velem, és segített abban, hogy kialakítsak egy olyan tervezési módszert, amellyel menedzselni tudom a feladataimat, illetve a munkarendem megtervezésében is támogatott. Elégedett vagyok az új rendszeremmel, több hónapja működik hatékonyan.
Schmidt Éva
A feleségem irányított Boróhoz, akivel nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot. A legnagyobb alapossággal térképezte fel az időhöz való hozzáállásomat, a feladatkezelési módszereimet, a munkahelyi és a családi elvárásokat. Így sikerült kialakítanunk egy olyan rendszert, amiben a munkámat hatékonyan el tudom végezni, a gyerekek megkapják a kellő figyelmet, és még teniszezni is el tudok járni az öcsémmel. Legnagyobb meglepetésemre tényleg egyensúlyban van a munkám, a magánéletem és én is.
Tarnai Péter

HÍRLEVÉL

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel a havi hírlevelemre, amelyben hasznos anyagokat és aktuális információkat osztok meg veled.

KAPCSOLAT

Erdélyi Boróka
+ 36 30 974 9191
hello@erdelyiboroka.hu
Vissza az elejére