cropped-EB_consultant_header.png

Vissza a munkába!

konzultációs csomag munkába visszatérő édesanyáknak

cover-back-to-work

Van, aki örömmel várja a pillanatot, amikor újra felöltheti a “felnőtt” öltözékét, és visszatérhet a gyerekek előtti életéhez, karrierjéhez, munkájához, netán új utakra léphet, új álmokat valósíthat meg… És van, akit már hónapok óta nyomaszt a gondolat, hogy lassan vége szakad az összebújós reggeleknek, a játszóteres délelőttöknek, a kisbabás-kisgyerekes létnek, mert itt az idő munkába állni.

Mi, édesanyák sok mindenben különbözünk, így a munkához, karrierhez való hozzáállásunk sem egyforma. Egy dolog azonban közös bennünk: a gyerekeinknek, a családunknak a legjobbat akarjuk. Ám míg az otthon töltött évek alatt a család útjának egyengetésére kellő tervezéssel (nagyjából) elegendő idő és energia jutott, jogosan merül fel a kérdés: hogyan fog mindez működni ezután is? Hiszen a munkába állással az amúgy sem egyszerű mutatványba egy újabb zsonglőrlabda került – és ugyan mi, anyukák az időzsonglőrködés bajnokai vagyunk, az új helyzet bizony feladja a leckét.

Teljesen érthető, ha most aggódsz azon, hogy:

A mai nőknek, anyáknak időgazdálkodás és logisztika szempontjából lényegesen komplikáltabb életük van, mint a korábbi generációknak – és ennek megoldásához eszközökre van szükség. Ezen eszköztár kialakításában tudok neked segíteni – akár most térsz vissza a munkába a babázás után, akár már régóta visszatértél, de úgy érzed, volna még mit alakítanod a mindennapjaidon.

A Vissza a munkába! konzultációs csomagot kifejezetten
a munkába visszatérő és dolgozó édesanyák számára fejlesztettem ki.

A konzultációs csomag keretében 3×60 percben fogunk együtt dolgozni. Ezalatt végigvezetlek egy olyan folyamaton, amelynek során

A Vissza a munkába! konzultációs csomag tartalma

  • 3×60 perc online konzultáció
  • minden alkalmat megelőzően önálló feladatok, amelyek mentén az együtt töltött időt lényegesen hatékonyabban, a megoldásokra fókuszálva tudjuk felhasználni
  • az alkalmak között, valamint az utolsó konzultáció után még további 1 hónapon át folyamatos e-mailes konzultációs lehetőség
  • segédanyagok, tervezők, amelyek segíthetnek a munkádban

Hogy miért dolgozz velem?

boro_sidebar

Hadd meséljek kicsit magamról…

Erdélyi Boróka vagyok, időgazdálkodás és hatékonyság szakértő, tréner, business coach.

Hiszek abban, hogy a testhezálló időgazdálkodás a kulcsa annak, hogy elérjük a szakmai és magánéleti céljainkat, ezzel egyensúlyt teremtve a különböző életszerepeink között. Küldetésem, hogy a hatékony és észszerű munkavégzést, valamint ebből adódóan a kiegyensúlyozott magánéletet minél több ember számára elérhetővé tegyem.

Tréningek, előadások, konzultációk keretében segítem ügyfeleimet. A közös munka során a sok éves projektmenedzseri, folyamatszervezői, business coach tapasztalataimat, valamint mérnöki szemléletemet is latba vetem, hogy vállalati és magán ügyfeleim is megleljék a személyes hatékonyság, az optimális időgazdálkodás és a munka-magánélet egyensúly kulcsát.

Én magam is két kisgyermek édesanyja vagyok. A vállalkozásom indulásakor a kisebbik gyerkőcöm csecsemő volt, és a nagyobbik sem volt még ovis, így idejekorán megtapasztaltam a gyerekhad melletti zsonglőrködést. Pontosan ismerem, milyen nehézségekkel nézel szembe, milyen félelmeid vannak, milyen akadályokat kell megugranod, és milyen szörnyek ugorhatnak még elő a bokorból. Ezekre mind a szakmai tudásommal, mind pedig anyai/sorstársi empátiámmal segítek megtalálni a megoldásokat.

Mit mondanak, akik már dolgoztak velem?

"Borót a baba-mama klubból ismerem, ahová egy alkalommal eljött beszélgető körbe. Nagyon szimpatikus volt, hogy két lábbal áll a földön, ami az anyaságot illeti, józanul és tisztán látja azokat a nehézségeket, amikkel szembesülünk. Amikor visszatértem az állásomba, nem volt kérdés, hogy őt keresem fel. Nem csalódtam, hiszen a megoldások, amiket együtt alkottunk meg, immáron egy éve segítenek a munkámban és a családi életemben, ezért nagyon hálás vagyok.
Bartha Enikő
állatorvos
"Felsővezetői állásomba tértem vissza három gyermekem születését követően. Boróka több tréninget is tartott a cégünknél, ismertem már a stílusát és a módszereit, ezért őt kerestem fel egyéni konzultáció miatt. Elkötelezettsége, munkamorálja, kedves könyörtelensége, amit a saját érdekemben tanúsított, nagy segítség volt a kezdeti hónapokban."
Zombori Ágnes

A Vissza a munkába! konzultációs csomag tartalma:

A csomag ára: 65.000 Ft.

KAPCSOLAT

Erdélyi Boróka
+ 36 30 974 9191
hello@erdelyiboroka.hu