Bezárás

TANÁCSADÁS ÉS MENTORÁLÁS

a vállalkozásod fejlődéséért

Akár egyéni vállalkozó vagy, akár egy aprócska cég képviseletében találtál az oldalamra, valószínűleg két fronton szembesülsz napi szinten problémákkal. A személyes hatékonyság közép- és nagyvállalatok dolgozóinál is fontos, azonban a te esetedben tényleg igaz, hogy egy (pár) emberen áll vagy bukik a siker – elengedhetetlen tehát, hogy optimálisan tudd beosztani az időt, vagy ahogy talán precízebb: a munkát és az energiát. Szintén kardinális kérdés a vállalkozás egészének hatékony, olajozott működése; amire egy nagyvállalat esetében egy komplett osztály van kinevezve, azt egy kisvállalkozás esetében minimális erőforrásból kell megoldani, működtetni. 

A vállalkozásod fejlődésében az alábbi fő témakörökben tudok tanácsadói segítséget nyújtani:

  • stratégiai célállítás és tervezés
  • hatékony munkaszervezés
  • folyamatoptimalizálás
  • projekt- és feladatkezelő rendszer felállítása

A közös munka során tanácsadói, projektmenedzseri, folyamatszervezői, business és mérnök coach tapasztalataimmal segítelek, de személyesen is érintenek azok a problémák, amelyek téged is: én magam is vállalkozó vagyok, valamint a családi vállalkozásunk vezetése is az én feladatom. Érteni és érezni fogom tehát, hogy milyen nehézségekkel szembesülsz az időd beosztását, valamint a céged folyamatait illetően; a sok-sok évnyi tanulásnak és a többszáz ügyféllel szerzett tapasztalataimnak köszönhetően pedig szakmailag is kompetens támogatást tudok nyújtani. (A szakmai hátteremről itt olvashatsz.)

Amennyiben vállalkozóként vagy mikro-, kisvállalat képviseletében fordulsz hozzám, az alábbi módokon állok rendelkezésedre:

TANÁCSADÁS

A tanácsadás mindig az aktuális helyzet feltérképezésével indul, majd közösen megállapítjuk, mi az a kitűzött cél, amelyet a közös munka során meg fogunk valósítani. A tanácsadói folyamat áll egyrészt a konzultációkból, melynek során a helyzetfelmérés, a köztes egyeztetések, majd az elkészült tanácsadói anyagok átadása történik; másrészt a háttérmunkából, amely mindkét fél feladata, tehát te is dolgozol közben és én is (hogy milyen arányban, az a feladat függvénye).

MENTORÁLÁS

Vannak olyan témák, amelyek esetében hasznos lehet a tanácsadói utánkövetés avagy a mentorálás. Ilyenkor egy meghatározott ideig rendszeres időközönként találkozunk konzultációs alkalmak keretében, így finomhangoljuk a változást, és biztosítjuk a tartós eredményeket.

BESZÉLJÜNK!

Belevágni egy tanácsadói folyamatba – különösen kisvállalkozásként – nagy és bátor lépés, hiszen nemcsak anyagi ráfordítást igényel, hanem energiabefektetést is: a valóban testhezálló megoldás ugyanis csak akkor születik meg, ha te (és a vállalkozásod) és én (mint tanácsadó) vállvetve dolgozunk. Érthető tehát, ha bizonytalan vagy, hogy egyáltalán neked való-e a tanácsadás, vagy éppen én vagyok-e a számodra megfelelő szakember.

Éppen ezért szeretnék neked felajánlani egy 30 perces ingyenes konzultációt, amelynek során tisztázzuk, hogy nagy vonalakban mire keresel megoldást, milyen kereteket képzelsz el, és persze azt is, hogy én hogy látom a feladat megvalósíthatóságát az általad elképzeltek mentén.

Jelenleg telefonon (+ 36 30 974 9191), e-mailben (hello@erdelyiboroka.hu) vagy az alábbi gombra kattintva elérhető űrlapon tudsz velem kapcsolatba lépni időpontegyeztetés végett.

RÓLAM MONDTÁK

Köszönöm, hogy ennyire odaadóan készültél fel, szétcincálva, jól megrágva és szinte minden gondolatmorzsát véleményezve (nem vagyok ehhez szokva a segítő szakemberektől); hogy sebes iramot diktálva érezhetően igyekeztél minden gondolatot átadni, amivel készültél. Amikor együtt dolgozunk, azt érzem, hogy magadénak érzed az ügyünket és teljesed figyelmed élvezzük, ez nagyon biztonságot adó érzés. Hálás vagyok, hogy Veled dolgozhatunk!
Matyák Fanni
Kreatív Mozi Műhely
Én még benne vagyok a folyamatban, így konkrét eredményekről csak később fogok tudni beszámolni, de muszáj elmondanom: nagyon élvezem a folyamatot. Egy álom válik lassan valóra, amiben egy ideig hinni sem mertem, most pedig már konkrét terveim vannak a közös munkánknak köszönhetően. Látom az utat magam előtt, tudom, mire kell vigyáznom, hol kell fejlődnöm. Alakulnak a módszereim tervezésben, munkában, időbeosztásban is, és a sokat emlegetett "szemléletváltás! szemléletváltás!" jelszót már a mindennapokban is hasznosítom. Hála és köszönet, izgatottan várom a folytatást.
Csányi Andrea
Családi vállalkozásunk átszervezésében kértem segítséget Erdélyi Borókától, ismerve őt korábbi közös munkahelyünkről. Komoly szakemberként ismertem őt, így nem volt kérdés, hogy megbízom benne és a módszereiben. Nem csalódtunk: a folyamataink a helyükre kerültek, új módszereket kezdtünk alkalmazni. Ajánlom őt.
Dr. Venesz Árpád

HÍRLEVÉL

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel a havi hírlevelemre, amelyben hasznos anyagokat és aktuális információkat osztok meg veled.

KAPCSOLAT

+ 36 30 974 9191 hello@erdelyiboroka.hu
Vissza az elejére