cropped-EB_consultant_header.png

Vállalkozói Iránytű

konzultációs csomag leendő vagy kezdő vállalkozóknak

cover_VI_EB

Eljött az idő. Nagy levegőt vettél, és végre belekezdtél a saját vállalkozásodba. Nagy lelkesedéssel veted bele magad a munkába, ám olyan érzésed van, mintha futóhomokban próbálnál biciklizni: hiába hajtasz, csak nem haladsz.

Esetleg haladsz, csak nem vagy biztos benne, hogy a jó irányba.

Netán megtorpantál, és mégsem mersz belekezdeni, mert nem tudod, hogyan lenne érdemes egyáltalán nekifogni.

Vagy egyelőre csak gondolkodsz azon, hogy elindítsd a vállalkozásod, de szeretnéd megalapozottan tenni.

A Vállalkozói Iránytű konzultációs csomag ebban lesz segítségedre.

A vállalkozói lét egy külön életforma. Olyan készségekre és képességekre van szükség, amelyek többségét nem tanítják az iskolában, sőt, az egyetemeken sem. Magunknak kell kitapasztalnunk, hogyan érdemes célokat kitűzni, a munka feltételeit megteremteni, a folyamatokat kialakítani, a feladatokat megszervezni, az időt beosztani, a projekteket véghezvinni, a munkát értékelni – és még sorolhatnám.

Ez a tapasztalási folyamat azonban igen hosszadalmas lehet, amelyhez jól jöhet a szakértői segítség.

A Vállalkozói Iránytű konzultációs csomag tartalma

 • 3×60 perc online konzultáció
 • minden alkalmat megelőzően önálló feladatok, amelyek mentén az együtt töltött időt lényegesen hatékonyabban, a megoldásokra fókuszálva tudjuk felhasználni
 • az alkalmak között, valamint az utolsó konzultáció után még további 1 hónapon át folyamatos e-mailes konzultációs lehetőség
 • segédanyagok, tervezők, amelyek segíthetnek a munkádban

Témák, amelyekkel foglalkozunk

A konzultációs folyamat során az alábbi témákkal foglalkozunk, természetesen a te igényeidre szabva ezek arányát:

 • vállalkozással kapcsolatos célkitűzések
 • tervezési módszertanok a vállalkozásban, újratervezés fontossága
 • erőforrások feltérképezése
 • fejlődési útvonalak felrajzolása
 • munkafolyamatok kialakítása (folyamatszervezési alapok)
 • hatékony munkavégzés feltételeinek kialakítása
 • projekt- és feladatkezelő rendszer felállítása
 • hasznos eszközök vállalkozóként
 • időbeosztás, hatékonyság, fókusz a vállalkozói létben
 • döntéshozási módszertanok
 • delegálás
 • munka-magánélet egyensúly megtartása vállalkozóként
Amennyiben sok téma fontos neked mélységében, akkor lehetőség van a csomagon túl is a közös munkára, egyéni megállapodás szerint. A csomag magában foglal egy 10%-os kedvezményt a későbbi munkáinkra.

Témák, amelyekkel NEM foglalkozunk

Bár a saját vállalkozásaimban természetesen magam végzem az alábbi feladatokat, mégsem tartom kompetenciámba tartozó területnek az alábbiakat:

 • üzleti terv készítése
 • pénzügyi terv készítése
 • marketingterv készítése
 • a vállalkozás jogi és pénzügyi háttere
Ha ezen területeken van szükséged segítségre, tudok ajánlani kiváló szakembereket.

Hogy miért dolgozz velem?

boro_sidebar

Hadd meséljek kicsit magamról…

Erdélyi Boróka vagyok, időgazdálkodás és hatékonyság szakértő, tréner, business coach.

Hiszek abban, hogy a testhezálló időgazdálkodás a kulcsa annak, hogy elérjük a szakmai és magánéleti céljainkat, ezzel egyensúlyt teremtve a különböző életszerepeink között. Küldetésem, hogy a hatékony és észszerű munkavégzést, valamint ebből adódóan a kiegyensúlyozott magánéletet minél több ember számára elérhetővé tegyem.

Tréningek, előadások, konzultációk keretében segítem ügyfeleimet. A közös munka során a sok éves projektmenedzseri, folyamatszervezői, business coach tapasztalataimat, valamint mérnöki szemléletemet is latba vetem, hogy vállalati és magán ügyfeleim is megleljék a személyes hatékonyság, az optimális időgazdálkodás és a munka-magánélet egyensúly kulcsát.

Három vállalkozás kialakításában és működtetésében vettem és veszek részt nap mint nap. A közös munkában a személyes tapasztalataimon túl a sok éves projektmenedzseri, folyamatszervezői, valamint business coach tapasztalataimat is latba vetem, hogy sikerre vigyük a vállalkozásodat.

Mit mondanak, akik már dolgoztak velem?

"Én még benne vagyok a folyamatban, így konkrét eredményekről csak később fogok tudni beszámolni, de muszáj elmondanom: nagyon élvezem a folyamatot. Egy álom válik lassan valóra, amiben egy ideig hinni sem mertem, most pedig már konkrét terveim vannak a közös munkánknak köszönhetően. Látom az utat magam előtt, tudom, mire kell vigyáznom, hol kell fejlődnöm. Alakulnak a módszereim tervezésben, munkában, időbeosztásban is, és a sokat emlegetett "szemléletváltás! szemléletváltás!" jelszót már a mindennapokban is hasznosítom. Hála és köszönet, izgatottan várom a folytatást.”
Csányi Andrea
(leendő) vállalkozó
"Családi vállalkozásunk átszervezésében kértem segítséget Erdélyi Borókától, ismerve őt korábbi közös munkahelyünkről. Komoly szakemberként ismertem őt, így nem volt kérdés, hogy megbízom benne és a módszereiben. Nem csalódtunk: a folyamataink a helyükre kerültek, új módszereket kezdtünk alkalmazni. Ajánlom őt."
Dr. Venesz Árpád

A Vállalkozói Iránytű konzultációs csomag tartalma:

A csomag ára: 75.000 Ft.

KAPCSOLAT

Erdélyi Boróka
+ 36 30 974 9191
hello@erdelyiboroka.hu