HOGYAN VALÓSÍTSD MEG A CÉLJAIDAT,
MIKÖZBEN VÉGET VETSZ AZ ÁLLANDÓ ROHANÁSNAK?

...akkor a legjobb helyen jársz!

Az elmúlt 5 évben, mióta elindítottam a tanácsadói praxisomat, az egyik leggyakrabban elhangzó mondat így kezdődik: “annyira jó lenne, de…”, és természetesen úgy folytatódik, hogy “…nem jut rá idő”. S hogy mi lenne annyira jó? Mindenkinek más.

Van, aki

 • nyelvet, netán új szakmát szeretne tanulni
 • el szeretné indítani a szíve csücske saját vállalkozását
 • életmódot váltana, elkezdene sportolni, netán egészségesebben főzni
 • ismét szeretne minőségi időt tölteni a szeretteivel
 • szeretne rálelni a szerelemre
 • zenélni, festeni, olvasni vágyik

… és még sorolhatnám.

S hogy ezek a vágyak miért nem valósulnak meg a legtöbb esetben? Két okból:

1. Mert megmaradnak a vágy szintjén. Ha valamit el akarsz érni, akkor a vágy státuszból céllá kell minősítened, hiszen míg a vágyainkról csak ábrándozni tudunk, addig a célokat meg tudjuk valósítani, amennyiben meg tudjuk határozni, hogy mely lépések mentén fogjuk elérni a célunkat, ezekhez a lépésekhez milyen feltételeknek kell teljesülniük – és ezeket teljesítjük; milyen erőforrásoknak kell rendelkezésre állniuk – és ezeket előteremtjük, és természetesen emellett megvan a kellő motivációnk és akaraterőnk, hogy a célunkért tegyünk.

2. Mert azt állítjuk, hogy nincs rá időnk. Igen, azt állítjuk, mert a “nincs rá időm” kifejezés sok esetben csak kifogás. Nem mondom, hogy minden élethelyzetben elérhető bármilyen cél – ez természetesen nem igaz. De csak legyinteni egyet, hogy úgysincs rá időm, hatalmas luxus. Most éled az életed, ha van egy olyan célod, ami számodra valóban fontos, akkor most kell tenned érte! Ki kell lépned a “nem jut/nincs rá időm” passzivitásából, és kezedbe kell venned az életed.

A tréning fő célja, hogy ezt a két okot semlegesítsük, azaz:

Tűzd ki a céljaidat, és szakíts rájuk időt, miközben visszaszerzed az irányítást az időd és az életed felett.

A 6 hetes online tréning keretében az alábbiakról fogunk beszélni:

Idő és hatékonyság:
mit jelent a te életedben?

Feltérképezzük az időhöz való viszonyodat, és megállapítjuk, minek kellene beleférnie a mindennapjaidba.

Jövőkép és célok:
merre vezet az utad?

Gondolatébresztő feladatokkal segítelek abban, hogy pontosan meg tudd határozni, merre szeretnél haladni a következő hónapokban, években.

Álomból valóság:
hogyan érheted el a céljaid?

Varázspálca és csodamódszerek helyett praktikus eszközöket mutatok neked, amelyek segítségével az álmaidból előbb célok, majd eredmények lesznek.

Időtervezés és prioritások:
hogy minden beleférjen, ami fontos

Avagy hogyan csinálhatsz időt a számodra igazán fontos dolgokra, és ezeket hogyan illesztheted be az életedbe úgy, hogy közben magadra és a családodra is maradjon időd.

Mindenkinek kell egy jó rendszer
(méghozzá személyre szabva!)

A hosszútávon is fenntartható eredmények érdekében érdemes kialakítanod egy saját rendszert. Tervezési segédletekkel és jól használható ötletekkel támogatlak ebben.​

Céltudatosság és összpontosítás:
praktikus tervező és időnyerő eszközök

Módszereket mutatok, amelyek segítségével gördülékenyen tudod rangsorolni a feladataidat a mindennapi hajtásban. Végül pedig az eltűnt idő nyomába eredünk, vagyis megkeressük azokat a pontokat, ahol némi időt nyerhetsz.​

A 6 hetes online tréning eredményeképpen:

Hadd meséljek kicsit magamról...

Erdélyi Boróka vagyok, időgazdálkodás és hatékonyság szakértő, tréner, business coach.

Hiszek abban, hogy a testhezálló időgazdálkodás a kulcsa annak, hogy elérjük a szakmai és magánéleti céljainkat, ezzel egyensúlyt teremtve a különböző életszerepeink között. Küldetésem, hogy a hatékony és észszerű munkavégzést, valamint ebből adódóan a kiegyensúlyozott magánéletet minél több ember számára elérhetővé tegyem.

Tréningek, előadások, konzultációk keretében segítem ügyfeleimet. A közös munka során a sok éves projektmenedzseri, folyamatszervezői, business coach tapasztalataimat, valamint mérnöki szemléletemet is latba vetem, hogy vállalati és magán ügyfeleim is megleljék a személyes hatékonyság, az optimális időgazdálkodás és a munka-magánélet egyensúly kulcsát.

Olvasd el, mit mondanak azok, akik már elvégezték a tréninget!

“Éveken át küzdöttem azzal, hogy jól osszam be az időmet. Céljaim és feladataim mindig is voltak, valamiféle időbeosztásom is, ami jól-rosszul (inkább rosszul) elketyegett. Értettem azt is, hogy a kettőt: célt és időt össze kellene illeszteni, de a “hogyan” titkos tudásnak tűnt, amihez én nem férhetek hozzá. Voltak kudarcos próbálkozásaim különféle módszerekkel – aztán rátaláltam Boró tréningjére. A szövegek érthetőek és logikusak, a feladatok érdekesek és gondolatébresztőek, és az egész tréning gyakorlatias, praktikus, életszagú és őszinte: megélt, hiteles. Azóta én is tudom, mit kell tennem, hogy a céljaim a közeli és távoli jövőben összeérjenek a valóságommal. Beosztom az időmet! Őrület! :)”
Cserny Timi Pookah
képzőművész
“A tréning szuper, nekem nagyon sok AHA érzésem volt, most már átlátom a lényeget. Már jó ideje kerestem egy olyan segítséget, ahol elmagyarázzák az időgazdálkodás lényegét, ahol megmutatják, hogyan kell csinálni. Csak gratulálni tudok hozzá teljes szívemből, az érték, amit kaptam, megfizethetetlen.”
"Nagyon boldog vagyok, hogy belevágtam a tréningbe! Sok dologgal gazdagabb lettem. Az ismeretanyag hasznos volt, sokszor meglepő, kiváló tükör és önismereti tréning is. Sok házi feladatot kaptam a heti anyagokon túl, az e-mailes konzultációk során. A kivitelezés része már rám vár, de az utat megmutattad."
Szabó Ági
social media manager

Most rajtad a sor! Jelentkezz!

Minden héten e-maileket kapsz tőlem, amelyben elméleti anyagokat, útmutatókat, ajánlókat, valamint gyakorlati feladatokat találsz. A tréning nagyban épít az önálló munkára, hiszen Te vagy az, aki a legjobban ismered a saját életed, a feladataid, a körülményeid, valamint a saját ízlésed, hiszen ez is elengedhetetlen ahhoz, hogy olyan rendszert alakíthass ki, amit szeretni, és ezáltal használni is fogsz.

Természetesen nem engedem el a kezed menetközben: a tréning ideje alatt folyamatos e-mailes konzultációt biztosítok – megbeszéljük a feladatokat, a haladást, a tervezett útirányt és a felmerülő kérdéseket.

Lehetőség van emellett – csomagajánlatként – személyes konzultáció igénybevételére is.  A konzultációval bővített csomag egy 60 perces telefonos tanácsadást tartalmaz. Ezen felül amennyiben úgy érzed, további konzultációs alkalmakra lenne szükséged, 10% kedvezményt kapsz a további beszélgetések árából.

A tréning folyamatosan indul minden hétfőn. Az első tananyagot a befizetésed beérkeztét követő első hétfőn kapod meg.

A tréning ára: 35.000 Ft (személyes konzultáció nélkül) vagy 50.000 Ft (személyes konzultációval).

FELFEDEZŐ CSOMAG (konzultáció nélkül)

 • 6 hetes cél- és időtervező tréning
 • 40+ anyag elméleti tudnivalókkal,
 • rengeteg gyakorlati feladattal és útmutatóval,
 • kitölthető dokumentumokkal,
 • nyomtatható, (kifüggeszthető) segédletekkel
 • folyamatos e-mailes konzultációval
A csomag ára: 35.000 Ft

MENTOR CSOMAG (konzultációval)

 •  6 hetes cél- és időtervező tréning
 • 40+ anyag elméleti tudnivalókkal,
 • rengeteg gyakorlati feladattal és útmutatóval,
 • kitölthető dokumentumokkal,
 • nyomtatható, (kifüggeszthető) segédletekkel
 • folyamatos e-mailes konzultációval
 • + 60 perces személyes konzultáció, amely során átbeszéljük a kérdéseidet, megtesszük a végső simításokat, hogy minden adott legyen a céljaid megvalósításához
 • + 10% kedvezmény minden további beszélgetés díjából
A csomag ára: 50.000 Ft

KAPCSOLAT

Erdélyi Boróka
+ 36 30 974 9191
hello@erdelyiboroka.hu