Hatékony és fókuszált munka otthonról?
Igen, lehetséges!

Ha a fenti mondatok igazak rád, jó helyen jársz.

A helyzet az, hogy nem vagy egyedül. 

Magyarországon egyáltalán nincsenek hagyományai a home office-nak. Nincsenek előttünk jó példák, módszertanok; azt hisszük, a home office mindössze annyit jelent, hogy azt a munkát, amit tegnap még az irodában végeztünk, mától a konyhaasztalnál folytatjuk.

Ez azonban nem ilyen egyszerű. Ahhoz, hogy a home office valóban hatékony munkát jelentsen, szemléletváltásra van szükség. Olyan technikák kellenek, amelyek segítségével a hatékonyság és a fókusz nem sérül – még akkor sem, ha az íróasztal a nappaliban van, karnyújtásnyira van az összes háztartási teendőtől, és hallótávolságra a család apraja-nagyjától.

Az elmúlt öt évben, mióta időgazdálkodás és hatékonyság tanácsadóként dolgozom, a home office millió vetületét volt szerencsém megismerni. Haladó szellemű céges ügyfeleim bíztak meg azzal, hogy vezessem be a dolgozóikat a home office világába; magán ügyfeleim fordultak hozzám azzal, hogy segítsek nekik átalakítani a munkanapjaikat és a munkamódszereiket, mert otthon nem úgy működnek a dolgok, mint bent az irodában; vállalkozókkal dolgoztam együtt annak érdekében, hogy az otthonuk csendes magányában a lehető leghatékonyabban végezhessék a munkájukat, hiszen az idő pénz; a COVID kitörésekor pedig ingyenes telefonos segítségnyújtással járultam hozzá ahhoz, hogy könnyebb legyen az átállás több mint száz embernek.

Ez a tréning ezen öt év tapasztalatát ötvözi.

A tréninget úgy építettem fel, hogy hasznát vehesd akkor is, ha

A tréning tartalmából

A háttér

Átnézzük, milyen lehetőségeid vannak az otthoni munkavégzésre; milyen előnyei és hátrányai vannak, és egyáltalán: neked való-e.

Hatékonyság

Hamar belecsapunk a lecsóba: mielőbb szeretnék átadni neked egy olyan eszköztárat, amelynek segítségével a mindennapjaid hatékonyabbak lesznek, mint valaha.

Fókusz

Az otthoni munka legnagyobb nehézségét az adja, hogy millió tényező vonja el a figyelmünket. Ezeket kivédeni létszükséglet: erre mutatok neked módszereket.

Munkakörülmények

Beszélünk arról is, hogyan érdemes ki- vagy átalakítanod; mit és hogyan érdemes kommunikálnod a környezeted felé, hogy egyáltalán lehetséges legyen a home office.

Egyensúly

A munka-magánélet egyensúly home office esetén sem lesz könnyebb, sőt! A kulcs azonban még inkább a te kezedben van: átgondoljuk, hogyan tudsz élni vele.

Kommunikáció

Ha vannak kollégáid, alvállalkozóid, ügyfeleid, akkor otthonról is tartanod kell velük a kapcsolatot, méghozzá az eddig megszokott színvonalon. Hogyan? Erről is beszélünk!

Karrier és fejlődés

Sokan tartanak attól, hogy a home office károsan fogja érinteni a karrierjüket. Neked nem kell ettől tartanod: tudni fogod, hogyan kerüld el a süllyesztő csapdáját.

Fenntarthatóság

Minden tréningem fontos elemét képezi az, hogy megmutassam, hogyan tudod önállóan is hosszú távon fenntartani a tanultakat, hogyan maradhatsz motivált.

Hadd meséljek kicsit magamról...

Erdélyi Boróka vagyok, időgazdálkodás és hatékonyság szakértő, tréner, business coach.

Hiszek abban, hogy a testhezálló időgazdálkodás a kulcsa annak, hogy elérjük a szakmai és magánéleti céljainkat, ezzel egyensúlyt teremtve a különböző életszerepeink között. Küldetésem, hogy a hatékony és észszerű munkavégzést, valamint ebből adódóan a kiegyensúlyozott magánéletet minél több ember számára elérhetővé tegyem.

Tréningek, előadások, konzultációk keretében segítem ügyfeleimet. A közös munka során a sok éves projektmenedzseri, folyamatszervezői, business coach tapasztalataimat, valamint mérnöki szemléletemet is latba vetem, hogy vállalati és magán ügyfeleim is megleljék a személyes hatékonyság, az optimális időgazdálkodás és a munka-magánélet egyensúly kulcsát.

Olvasd el, mit mondanak azok, akik már elvégezték a tréninget!

“Mérnök házaspár vagyunk, hét éve dolgozunk szabadúszóként itthonról. A projektjeink különböző fázisokban állnak, gyakran kapkodunk a feladatok között, mindennapos érzés, hogy szorít a határidő. Számunkra ez a káosz az, ami a legfárasztóbb. Voltak súrlódásaink a munkával kapcsolatban, hiszen mindketten más módszerrel szeretünk dolgozni, máskor van kreatív időnk, máskor veszítjük el a fókuszt. A tréning segítségével rendbetettük a közös munkával kapcsolatos elvárásainkat, kialakítottunk egy új rendszert, külön-külön és együtt is lényegesen hatékonyabbak lettünk. A legjobban mégis az esik, hogy sikerült meghúznunk a határokat a munka és a házasságunk között."
G. Nagy Gábor & Erika
építészmérnök
“Tavaly a munkahelyemtől lehetőséget kaptam arra, hogy heti két napot otthonról dolgozhassak. Nagyon örültem, mert régóta vágytam nemcsak a home office adta rugalmasságra, és arra, hogy végre zavartalanul dolgozhassak. Végül csalódás ért: otthon még annyira sem sikerült haladnom a munkámmal, mint bent. A Pareto Lánya oldalt a kezdetektől követem, így nem volt kérdés, hogy itt keresek választ. Az első két hét anyaga után már pontosan láttam, mit rontottam el korábban, a többi hetekben pedig fokozatosan kialakítottam az új munkamódszereimet. Gördülékenyebben dolgozom, mint valaha: hatékonyak, pörgősek, fókuszáltak a munkanapjaim, és marad időm a magánéletemre. Most már tényleg olyan a home office, mint ahogy eredetileg elképzeltem: rugalmas és zavartalan (legalábbis ha a kutyusom engedi).
Takács Lilla
szoftvefejlesztő
“Én a tipikus COVID-károsult vagyok. Március elejéig egyetlen napot sem dolgoztam otthonról, így teljes döbbenet volt számomra, hogy ez a fajta munka sok szempontból más megközelítést kíván, mint az irodai munka. A helyzetet bonyolították kisiskolás ikerlányaim, és persze a karanténlét miatti nyomott lelkiállapot. Kétségbeesémben fordultam Boróhoz, akivel korábban már dolgoztunk együtt, és ő ajánlotta ezt a tréninget. Nem túlzok: ittam a tréning minden sorát. Imádtam, hogy minden héten voltak azonnal bevethető ötletek, de gondolkodnivaló is bőven akadt. Boró nemcsak rádzúdítja az infót, hanem logikusan, rendszerben adja át, ami a legnagyobb érdeme szerintem a tréningjeinek. Ajánlom mindenkinek, aki hosszútávú eredményeket szeretne nemcsak home office, hanem általában a hatékonyság és fókusz területén.
Benkő Csilla
marketing referens
"Tényleg minden benne van, ami ahhoz kell, hogy hatékonyan és fókuszáltan dolgozhass otthonról mindenféle körülmények mellett. Nekem a legjobbkor jött ez a tréning. Köszi mégegyszer!!"
Pintér Dani
angoltanár

Most rajtad a sor! Jelentkezz!

Minden héten e-maileket kapsz tőlem, amelyben elméleti anyagokat, útmutatókat, ajánlókat, valamint gyakorlati feladatokat találsz. A tréning nagyban épít az önálló munkára, hiszen Te vagy az, aki a legjobban ismered a saját életed, a feladataid, a körülményeid, valamint a saját ízlésed, hiszen ez is elengedhetetlen ahhoz, hogy olyan rendszert alakíthass ki, amit szeretni, és ezáltal használni is fogsz.

Természetesen nem engedem el a kezed menetközben: a tréning ideje alatt folyamatos e-mailes konzultációt biztosítok – megbeszéljük a feladatokat, a haladást, a tervezett útirányt és a felmerülő kérdéseket.

Lehetőség van emellett – csomagajánlatként – személyes konzultáció igénybevételére is.  A konzultációval bővített csomag egy 60 perces telefonos tanácsadást tartalmaz. Ezen felül amennyiben úgy érzed, további konzultációs alkalmakra lenne szükséged, 10% kedvezményt kapsz a további beszélgetések árából.

A tréning folyamatosan indul minden hétfőn. Az első tananyagot a befizetésed beérkeztét követő első hétfőn kapod meg.

A tréning ára: 30.000 Ft (személyes konzultáció nélkül) vagy 40.000 Ft (személyes konzultációval).

ALAP CSOMAG (konzultáció nélkül)

 • 6 hetes home office (hatékonyság & fókusz) tréning
 • 30+ anyag elméleti tudnivalókkal,
 • rengeteg gyakorlati feladattal és útmutatóval,
 • kitölthető dokumentumokkal,
 • nyomtatható, (kifüggeszthető) segédletekkel
 • folyamatos e-mailes konzultációval
A csomag ára: 30.000 Ft

MESTER CSOMAG (konzultációval)

 • 6 hetes home office (hatékonyság & fókusz) tréning
 • 30+ anyag elméleti tudnivalókkal,
 • rengeteg gyakorlati feladattal és útmutatóval,
 • kitölthető dokumentumokkal,
 • nyomtatható, (kifüggeszthető) segédletekkel
 • folyamatos e-mailes konzultációval
 • + 60 perces személyes konzultáció, amely során átbeszéljük a kérdéseidet, megtesszük a végső simításokat, hogy a rendszered valóban a céljaidat szolgálja
 • + 10% kedvezmény minden további beszélgetés díjából
A csomag ára: 40.000 Ft

KAPCSOLAT

Erdélyi Boróka
+ 36 30 974 9191
hello@erdelyiboroka.hu