Hatékony és fókuszált munka otthonról?
Igen, lehetséges!

Ha a fenti mondatok igazak rád, jó helyen jársz.

A helyzet az, hogy nem vagy egyedül. 

Magyarországon egyáltalán nincsenek hagyományai a home office-nak. Nincsenek előttünk jó példák, módszertanok; azt hisszük, a home office mindössze annyit jelent, hogy azt a munkát, amit tegnap még az irodában végeztünk, mától a konyhaasztalnál folytatjuk.

Ez azonban nem ilyen egyszerű. Ahhoz, hogy a home office valóban hatékony munkát jelentsen, szemléletváltásra van szükség. Olyan technikák kellenek, amelyek segítségével a hatékonyság és a fókusz nem sérül – még akkor sem, ha az íróasztal a nappaliban van, karnyújtásnyira van az összes háztartási teendőtől, és hallótávolságra a család apraja-nagyjától.

Az elmúlt öt évben, mióta időgazdálkodás és hatékonyság tanácsadóként dolgozom, a home office millió vetületét volt szerencsém megismerni. Haladó szellemű céges ügyfeleim bíztak meg azzal, hogy vezessem be a dolgozóikat a home office világába; magán ügyfeleim fordultak hozzám azzal, hogy segítsek nekik átalakítani a munkanapjaikat és a munkamódszereiket, mert otthon nem úgy működnek a dolgok, mint bent az irodában; vállalkozókkal dolgoztam együtt annak érdekében, hogy az otthonuk csendes magányában a lehető leghatékonyabban végezhessék a munkájukat, hiszen az idő pénz; a COVID kitörésekor pedig ingyenes telefonos segítségnyújtással járultam hozzá ahhoz, hogy könnyebb legyen az átállás több mint száz embernek.

Ez a tréning ezen öt év tapasztalatát ötvözi.

A tréninget úgy építettem fel, hogy hasznát vehesd akkor is, ha

A tréning tartalmából

A háttér

Átnézzük, milyen lehetőségeid vannak az otthoni munkavégzésre; milyen előnyei és hátrányai vannak, és egyáltalán: neked való-e.

Hatékonyság

Hamar belecsapunk a lecsóba: mielőbb szeretnék átadni neked egy olyan eszköztárat, amelynek segítségével a mindennapjaid hatékonyabbak lesznek, mint valaha.

Fókusz

Az otthoni munka legnagyobb nehézségét az adja, hogy millió tényező vonja el a figyelmünket. Ezeket kivédeni létszükséglet: erre mutatok neked módszereket.

Munkakörülmények

Beszélünk arról is, hogyan érdemes ki- vagy átalakítanod; mit és hogyan érdemes kommunikálnod a környezeted felé, hogy egyáltalán lehetséges legyen a home office.

Egyensúly

A munka-magánélet egyensúly home office esetén sem lesz könnyebb, sőt! A kulcs azonban még inkább a te kezedben van: átgondoljuk, hogyan tudsz élni vele.

Kommunikáció

Ha vannak kollégáid, alvállalkozóid, ügyfeleid, akkor otthonról is tartanod kell velük a kapcsolatot, méghozzá az eddig megszokott színvonalon. Hogyan? Erről is beszélünk!

Karrier és fejlődés

Sokan tartanak attól, hogy a home office károsan fogja érinteni a karrierjüket. Neked nem kell ettől tartanod: tudni fogod, hogyan kerüld el a süllyesztő csapdáját.

Fenntarthatóság

Minden tréningem fontos elemét képezi az, hogy megmutassam, hogyan tudod önállóan is hosszú távon fenntartani a tanultakat, hogyan maradhatsz motivált.

Hadd meséljek kicsit magamról...

Erdélyi Boróka vagyok, időgazdálkodás és hatékonyság szakértő, tanácsadó, tréner.

Hiszek abban, hogy a testhezálló időgazdálkodás a kulcsa annak, hogy elérjük a szakmai és magánéleti céljainkat, ezzel egyensúlyt teremtve a különböző életszerepeink között. Küldetésem, hogy a hatékony és észszerű munkavégzést, valamint ebből adódóan a kiegyensúlyozott magánéletet minél több ember számára elérhetővé tegyem.

Tréningek, előadások, konzultációk keretében segítem ügyfeleimet. A közös munka során a sok éves projektmenedzseri, folyamatszervezői, business coach tapasztalataimat, valamint mérnöki szemléletemet is latba vetem, hogy vállalati és magán ügyfeleim is megleljék az optimális időgazdálkodás kulcsát.

Olvasd el, mit mondanak azok, akik már elvégezték a tréninget!

“Mérnök házaspár vagyunk, hét éve dolgozunk szabadúszóként itthonról. A projektjeink különböző fázisokban állnak, gyakran kapkodunk a feladatok között, mindennapos érzés, hogy szorít a határidő. Számunkra ez a káosz az, ami a legfárasztóbb. Voltak súrlódásaink a munkával kapcsolatban, hiszen mindketten más módszerrel szeretünk dolgozni, máskor van kreatív időnk, máskor veszítjük el a fókuszt. A tréning segítségével rendbetettük a közös munkával kapcsolatos elvárásainkat, kialakítottunk egy új rendszert, külön-külön és együtt is lényegesen hatékonyabbak lettünk. A legjobban mégis az esik, hogy sikerült meghúznunk a határokat a munka és a házasságunk között."
G. Nagy Gábor & Erika
építészmérnök
“Tavaly a munkahelyemtől lehetőséget kaptam arra, hogy heti két napot otthonról dolgozhassak. Nagyon örültem, mert régóta vágytam nemcsak a home office adta rugalmasságra, és arra, hogy végre zavartalanul dolgozhassak. Végül csalódás ért: otthon még annyira sem sikerült haladnom a munkámmal, mint bent. A Pareto Lánya oldalt a kezdetektől követem, így nem volt kérdés, hogy itt keresek választ. Az első két hét anyaga után már pontosan láttam, mit rontottam el korábban, a többi hetekben pedig fokozatosan kialakítottam az új munkamódszereimet. Gördülékenyebben dolgozom, mint valaha: hatékonyak, pörgősek, fókuszáltak a munkanapjaim, és marad időm a magánéletemre. Most már tényleg olyan a home office, mint ahogy eredetileg elképzeltem: rugalmas és zavartalan (legalábbis ha a kutyusom engedi).
Takács Lilla
szoftvefejlesztő
“Én a tipikus COVID-károsult vagyok. Március elejéig egyetlen napot sem dolgoztam otthonról, így teljes döbbenet volt számomra, hogy ez a fajta munka sok szempontból más megközelítést kíván, mint az irodai munka. A helyzetet bonyolították kisiskolás ikerlányaim, és persze a karanténlét miatti nyomott lelkiállapot. Kétségbeesémben fordultam Boróhoz, akivel korábban már dolgoztunk együtt, és ő ajánlotta ezt a tréninget. Nem túlzok: ittam a tréning minden sorát. Imádtam, hogy minden héten voltak azonnal bevethető ötletek, de gondolkodnivaló is bőven akadt. Boró nemcsak rádzúdítja az infót, hanem logikusan, rendszerben adja át, ami a legnagyobb érdeme szerintem a tréningjeinek. Ajánlom mindenkinek, aki hosszútávú eredményeket szeretne nemcsak home office, hanem általában a hatékonyság és fókusz területén.
Benkő Csilla
marketing referens
"Tényleg minden benne van, ami ahhoz kell, hogy hatékonyan és fókuszáltan dolgozhass otthonról mindenféle körülmények mellett. Nekem a legjobbkor jött ez a tréning. Köszi mégegyszer!!"
Pintér Dani
angoltanár

Most rajtad a sor! Jelentkezz!

Minden héten e-maileket kapsz tőlem, amelyben elméleti anyagokat, útmutatókat, ajánlókat, valamint gyakorlati feladatokat találsz. A tréning nagyban épít az önálló munkára, hiszen Te vagy az, aki a legjobban ismered a saját életed, a feladataid, a körülményeid, valamint a saját ízlésed, hiszen ez is elengedhetetlen ahhoz, hogy olyan rendszert alakíthass ki, amit szeretni, és ezáltal használni is fogsz.

Természetesen nem engedem el a kezed menetközben: a tréning ideje alatt folyamatos e-mailes konzultációt biztosítok – megbeszéljük a feladatokat, a haladást, a tervezett útirányt és a felmerülő kérdéseket.

Lehetőség van emellett – csomagajánlatként – személyes konzultáció igénybevételére is.  A konzultációval bővített csomag egy 60 perces telefonos tanácsadást tartalmaz. Ezen felül amennyiben úgy érzed, további konzultációs alkalmakra lenne szükséged, 10% kedvezményt kapsz a további beszélgetések árából.

A tréning folyamatosan indul minden hétfőn. Az első tananyagot a befizetésed beérkeztét követő első hétfőn kapod meg.

A tréning ára: 24.000 Ft (személyes konzultáció nélkül) vagy 32.000 Ft (személyes konzultációval).

ALAP CSOMAG (konzultáció nélkül)

 • 6 hetes home office (hatékonyság & fókusz) tréning
 • 30+ anyag elméleti tudnivalókkal,
 • rengeteg gyakorlati feladattal és útmutatóval,
 • kitölthető dokumentumokkal,
 • nyomtatható, (kifüggeszthető) segédletekkel
 • folyamatos e-mailes konzultációval
A csomag ára: 24.000 Ft

MESTER CSOMAG (konzultációval)

 • 6 hetes home office (hatékonyság & fókusz) tréning
 • 30+ anyag elméleti tudnivalókkal,
 • rengeteg gyakorlati feladattal és útmutatóval,
 • kitölthető dokumentumokkal,
 • nyomtatható, (kifüggeszthető) segédletekkel
 • folyamatos e-mailes konzultációval
 • + 60 perces személyes konzultáció, amely során átbeszéljük a kérdéseidet, megtesszük a végső simításokat, hogy a rendszered valóban a céljaidat szolgálja
 • + 10% kedvezmény minden további beszélgetés díjából
A csomag ára: 32.000 Ft

KAPCSOLAT

Erdélyi Boróka
+ 36 30 974 9191
hello@erdelyiboroka.hu

Cart
 • No products in the cart.