HOGYAN LEHETSZ HATÉKONYABB A MUNKAHELYEDEN
ÉS A PRIVÁT ÉLETEDBEN?

Ha rád is igaz, hogy

akkor a legjobb helyen jársz!

“Még arra sincs időm, hogy rendbe szedjem az időm.” Időgazdálkodás és hatékonyság tanácsadóként rendszeresen hallom a fenti kifogást. Ilyenkor általában elcsigázott tekintetekkel, vaskos határidőnaplókkal, folyamatosan pittyegő telefonokkal találkozom. A 21. század olyan tempót diktál, amelyet nagyon nehéz követni, és ha sikerül is, komoly árat követel, úgymint krónikus fáradtság, fásultság, kiégés, felbomló kapcsolatok.


A munkám során számtalan alkalommal találkozom olyan emberekkel, akik nagyon szeretnének változtatni az időgazdálkodásukon, szívesen megismernének olyan technikákat, amelyek a hatékony munkavégzésben segíthetik őket, azonban a sors furcsa fintoraként nincs idejük arra, hogy az idejükkel foglalkozzanak. Szintén gyakran tapasztalom, hogy aki mégis rászánná az idejét a fejlődésre e téren is, elolvas néhány könyvet, kipróbál pár módszert, majd visszakerül a “start” mezőre. A túl sok információ, az egymásnak ellentmondó ötletek, ajánlások és módszertanok csak még nagyobb zavart keltenek.


E két igényre reagálva készítettem el ezt a rövid tréninget. Szerettem volna összegezni azokat az irányelveket, amelyekre támaszkodva valóban változásokat lehet elérni a hatékonyság terén; ám mindenképpen ragaszkodni akartam a minél tömörebb, ugyanakkor átlátható tálaláshoz, hiszen egy elfoglalt ember nem ér rá arra, hogy kész könyvtárakat tanulmányozzon át a témában (ez legyen az én dolgom); nincs ideje arra, hogy módszertanokat tesztelgessen (ez megintcsak az én asztalom) – egyszerűen “csak” hatékonyan szeretné az idejét beosztani, a munkáját végezni, hogy maradjon ideje arra, ami igazán fontos – legyen az karriercél, család, pihenés vagy bármilyen hobbi.

Neked szól a tréning, ha:

A "Hatékonyság 1x1" online tréning neked szól, ha nincs időd arra, hogy rendbeszedd az időd - miközben érzed, hogy ez számodra létszükséglet.

A 4 hetes online tréning menete

1. hét:
 • Ismerkedés, közös célunk
 • Idő és hatékonyság – mit jelent neked?
 • Időismeret – mivel töltöd az időd?
2. hét:
 • Célok és prioritások
 • Rendszer – mi lenne számodra az ideális?
 • Tervezés – módszertani alapok és praktikus eszközök
3. hét:
 • Priorizálás kicsiben és nagyban, otthon és a munkahelyen
 • Fókusz – a hosszú távú eredmények kulcsa

4. hét:

 • Időnyerők és időrablók
 • Hogyan fog működni ez az egész?

Hadd meséljek kicsit magamról...

Erdélyi Boróka vagyok, időgazdálkodás és hatékonyság szakértő, tréner, business coach.

Hiszek abban, hogy a testhezálló időgazdálkodás a kulcsa annak, hogy elérjük a szakmai és magánéleti céljainkat, ezzel egyensúlyt teremtve a különböző életszerepeink között. Küldetésem, hogy a hatékony és észszerű munkavégzést, valamint ebből adódóan a kiegyensúlyozott magánéletet minél több ember számára elérhetővé tegyem.

Tréningek, előadások, konzultációk keretében segítem ügyfeleimet. A közös munka során a sok éves projektmenedzseri, folyamatszervezői, business coach tapasztalataimat, valamint mérnöki szemléletemet is latba vetem, hogy vállalati és magán ügyfeleim is megleljék a személyes hatékonyság, az optimális időgazdálkodás és a munka-magánélet egyensúly kulcsát.

Olvasd el, mit mondanak azok, akik már elvégezték a tréninget!

“A tréning tömören, mégis abszolút érthetően magyarázza el, mit és hogyan érdemes tenni – vagy éppen nem tenni – az irodában a hatékony munkanap érdekében.”
Debreceni Adél
kutató biológus
“Pillanatok alatt megtaláltam a gyógymódokat a legégetőbb problémáimra. Számomra a delegálásról szóló rész volt a legmeglepőbb, sosem gondolkodtam még el ezen a témán komolyabban, de ma már a tréningnek köszönhetően lényegesen jobb vagyok ebben is.”
Kilics László
osztályvezető egy kereskedelmi bankban
“Megmondom őszintén, engem az időgazdálkodás-munkaszervezés téma halálosan untat. Tudom, hogy többet kéne törődnöm ezzel, példát mutatva a beosztottaimnak is, de egyszerűen nem köt le. Épp ezért örültem meg ennek a tréningnek. Amit ígér, hogy dióhéjban bevezet a munkahelyi időgazdálkodás rejtelmeibe, abszolút be is tartja. Lekötötte a figyelmemet, és sok hasznosat tanultam belőle.”
Tarnai Péter
UX designer

Most rajtad a sor! Jelentkezz!

Minden héten e-maileket kapsz tőlem, amelyben elméleti anyagokat, útmutatókat, ajánlókat, valamint gyakorlati feladatokat találsz. A tréning nagyban épít az önálló munkára, hiszen Te vagy az, aki a legjobban ismered a saját életed, a feladataid, a körülményeid, valamint a saját ízlésed, hiszen ez is elengedhetetlen ahhoz, hogy olyan rendszert alakíthass ki, amit szeretni, és ezáltal használni is fogsz.

Természetesen nem engedem el a kezed menetközben: a tréning ideje alatt folyamatos e-mailes konzultációt biztosítok – megbeszéljük a feladatokat, a haladást, a tervezett útirányt és a felmerülő kérdéseket.

Lehetőség van emellett – csomagajánlatként – személyes konzultáció igénybevételére is.  A konzultációval bővített csomag egy 60 perces telefonos tanácsadást tartalmaz. Ezen felül amennyiben úgy érzed, további konzultációs alkalmakra lenne szükséged, 10% kedvezményt kapsz a további beszélgetések árából.

A tréning folyamatosan indul minden hétfőn. Az első tananyagot a befizetésed beérkeztét követő első hétfőn kapod meg.

A tréning ára: 15.000 Ft (személyes konzultáció nélkül) vagy 25.000 Ft (személyes konzultációval).

Bár a legnagyobb alapossággal és szakmai igényességgel készítettem el ezt a tréninget, azt tudnod kell, hogy pontosan az, aminek látszik: a hatékonyság 1×1-e, azaz a legalapvetőbb tudnivalók gyűjteménye – s mint olyan, egy belépő szintű tréning. Ha gyors segítségre vágysz, vagy nem szeretnél jobban elmélyülni az időgazdálkodás és hatékonyság rejtelmeibe, akkor szívből ajánlom ezt a tréninget, ellenkező esetben nézz szét a többi tréningem között.

1×1 CSOMAG (konzultáció nélkül)

 • 4 hetes időszervezési, feladatkezelési tréning
 • heti 2-3 témakör, elméleti tudnivalókkal,
 • gyakorlati feladatokkal és útmutatókkal,
 • kitölthető dokumentumokkal,
 • folyamatos e-mailes konzultációval
A csomag ára: 15.000 Ft

2×2 CSOMAG (konzultációval)

 • 4 hetes időszervezési, feladatkezelési tréning
 • heti 2-3 témakör, elméleti tudnivalókkal,
 • gyakorlati feladatokkal és útmutatókkal,
 • kitölthető dokumentumokkal,
 • folyamatos e-mailes konzultációval
 • + 60 perces személyes konzultáció, amely során átbeszéljük a kérdéseidet, további lehetőségeidet
 • + 10% kedvezmény minden további beszélgetés díjából
A csomag ára: 25.000 Ft

KAPCSOLAT

Erdélyi Boróka
+ 36 30 974 9191
hello@erdelyiboroka.hu
Cart
 • No products in the cart.