LEHETSÉGES FÓKUSZÁLNI A MAI VILÁGBAN?
LÉTEZIK MÉG ELMÉLYÜLT MUNKA?
MEGVALÓSULHAT A ZAVARTALAN MAGÁNÉLET?
A VÁLASZOM EGY HATÁROZOTT IGEN!

A MUNKÁDBAN: Hatékonyság. Pontosság. Minőség. Magabiztosság. Kitartás. Kreativitás. Eredmények. Flow.

A MAGÁNÉLETEDBEN: Zavartalanság. Nyugalom. Jobb kapcsolatok. Harmónia. Egyensúly. Öröm.

Ó, bárcsak…! – gondoljuk sokan, hiszen napjainkban oly sok minden történik körülöttünk globálisan és lokálisan egyaránt, hogy nehezen hihető, hogy ezek a szépen hangzó szavak megvalósulhatnak. Természetesen nem fogom én sem azt mondani, hogy végezd el a tréninget, és varázsütésre minden elsimul körülötted, a szűkebb és tágabb környezetedben. Meg tudom mutatni azonban azokat a pontokat, ahol felelősséget tudsz vállalni a saját mindennapjaidért, és át tudom neked adni azokat a módszereket, amelyekkel meg tudod teremteni a fókuszt, az elmélyülés lehetőségét a munkádban és a magánéletedben egyaránt.

HONNAN TUDOM, HOGY SZÜKSÉGEM VAN ERRE A TRÉNINGRE?

A fókusz egy kiveszőben lévő készségünk, amelyért nagymértékben a 21. század vívmányai a felelősek – és nemcsak a technológiára gondolok, bár természetesen az állandó online jelenlét (az éjjel-nappal potyogó munkahelyi e-mailek, a mindig elérhető naprakész hírek, az egyszerre csábító és rémisztő közösségi média) az egyik kulcs. Gond van a prioritásainkkal, az időbeosztásunkkal, a munkamódszereinkkel, a fizikai környezetünkkel is… és még sorolhatnám.

Feltétlenül érdemes a fókusz kérdéskörével foglalkoznod, amennyiben:

Sokszor hallom, hogy a fókuszprobléma megoldását is halogatni próbálják az emberek, hiszen “most” éppen olyan időszak van; “most” éppen olyanok a körülmények… de majd jobb lesz, majd újra fókuszáltabb leszek… Nem, nem lesz jobb. Mindig lesznek olyan külső körülmények, amelyek a figyelmedet akarják, amelyek aláássák a fókuszált munkát. Védekezni úgy tudsz ez ellen, ha megtanulod kezelni ezeket a zavaró tényezőket, eredjenek azok belülről vagy kívülről. A fókusz ugyanis fejleszthető!

A 6 HETES TRÉNING EREDMÉNYEKÉPPEN:

A tréning során egy alapos elméleti bevezetés után a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt: rengeteg praktikus módszert mutatok neked, és természetesen a többi tréningemhez hasonlóan itt sem spóroltam a feladatokkal, amelyek abban segítenek, hogy megismerd a viszonyod a fókuszhoz, az elmélyüléshez, észrevedd a jellegzetes tévútjaid, és így hatékonyabban találd meg a saját megoldásaid, amelyekkel a munkanapod fókuszált és hatékony, a szabadidőd pedig valóban a tiéd lesz, hogy csak a szeretteidre és a kedvteléseidre koncentrálhass. Mert bizony a fókusz a magánéletünkben is fontos képesség!

A jelmondatom: ha dolgozol, dolgozz; ha játszol, játssz!

Hadd meséljek kicsit magamról...

Erdélyi Boróka vagyok, hatékonyság szakértő, tréner, business és mérnök coach.

Küldetésem, hogy a hatékony és észszerű munkavégzést, valamint az ebből adódó kiegyensúlyozottabb magánéletet minél több ember számára elérhetővé tegyem.

Számomra a hatékonyság sosem egy elérendő cél, amellyel még többet préselhetünk ki a munkatársainkból vagy önmagunkból, hanem egy eszköz ahhoz, hogy akár magánemberként, akár szervezetként a “miért”-ünkért élhessünk és dolgozhassunk nap mint nap.

Mélyen hiszek abban, hogy a világot az viszi előre, ha mindenki azt teszi hozzá, amit szívvel-lélekkel képes csinálni. Ehhez viszont tisztában kell lennünk a céljainkkal, motivációnkkal, tevékenységeinkkel. Meg kell tanulnunk elkülöníteni a “lényeges keveset” a “lényegtelen soktól”, és időnket, munkánkat, kapcsolatainkat eszerint szervezni.

Olvasd el, mit mondanak azok, akik már elvégezték a tréninget!

“Mérnök házaspár vagyunk, hét éve dolgozunk szabadúszóként itthonról. A projektjeink különböző fázisokban állnak, gyakran kapkodunk a feladatok között, mindennapos érzés, hogy szorít a határidő. Számunkra ez a káosz az, ami a legfárasztóbb. Voltak súrlódásaink a munkával kapcsolatban, hiszen mindketten más módszerrel szeretünk dolgozni, máskor van kreatív időnk, máskor veszítjük el a fókuszt. A tréning segítségével rendbetettük a közös munkával kapcsolatos elvárásainkat, kialakítottunk egy új rendszert, külön-külön és együtt is lényegesen fókuszáltabbak, és ezáltal hatékonyabbak lettünk. A legjobban mégis az esik, hogy sikerült meghúznunk a határokat a munka és a házasságunk között, és most már mindkettőben maximálisan jelen vagyunk."
G. Nagy Gábor & Erika
építészmérnök
“Ez volt a harmadik online tréningem, amit Borónál elvégeztem, így már volt egy biztos alapom, mégis kiderült, hogy van fejlődnivalóm a fókuszban. Olyan munkát végzek, ahol az elmélyülés létkérdés. Nagy erőfeszítések mellett szokott is sikerülni időnként, de ezekkel a módszerekkel nem kell állandóan megerőltetnem magam, gördülékenyen megy a munka, könnyen elmélyülök, és már sokkal nehezebben engedem be a "zavaró tényezőket". Szerettem ismét a logikus, rendszerezett "tálalást", a sok-sok feladatot. Várom a következő tréninget, 100%, hogy azon is részt fogok venni!
Kalmár Róbert
szakfordító
"Tényleg minden benne van, ami ahhoz kell, hogy hatékonyan és fókuszáltan dolgozhass otthonról mindenféle körülmények mellett. Nekem a legjobbkor jött ez a tréning. Köszi mégegyszer!!"
Pintér Dani
angoltanár

Most rajtad a sor! Jelentkezz!

Minden héten e-maileket kapsz tőlem, amelyben elméleti anyagokat, útmutatókat, ajánlókat, valamint gyakorlati feladatokat találsz. A tréning nagyban épít az önálló munkára, hiszen Te vagy az, aki a legjobban ismered a saját életed, a feladataid, a körülményeid, valamint a saját ízlésed, hiszen ez is elengedhetetlen ahhoz, hogy olyan rendszert alakíthass ki, amit szeretni, és ezáltal használni is fogsz.

Természetesen nem engedem el a kezed menetközben: a tréning ideje alatt folyamatos e-mailes konzultációt biztosítok – megbeszéljük a feladatokat, a haladást, a tervezett útirányt és a felmerülő kérdéseket.

Lehetőség van emellett – csomagajánlatként – személyes konzultáció igénybevételére is.  A konzultációval bővített csomag egy 60 perces telefonos tanácsadást tartalmaz. Ezen felül amennyiben úgy érzed, további konzultációs alkalmakra lenne szükséged, 10% kedvezményt kapsz a további beszélgetések árából.

A tréning folyamatosan indul minden hétfőn. Az első tananyagot a befizetésed beérkeztét követő első hétfőn kapod meg.

A tréning ára: 35.000 Ft (személyes konzultáció nélkül) vagy 50.000 Ft (személyes konzultációval).

A tréning nem nyújt teljeskörű megoldást ADHD-val diagnosztizált személyeknek, vagy olyan embereknek, akik egyéb mentális problémák miatt nem tudnak fókuszáltan dolgozni. Ilyen esetekben a megfelelő szakemberek (pszichológus, pszichiáter) felkeresése ajánlott a hatékony megoldás érdekében. Mindazonáltal a tréningben megismertetett módszerekből mindenki profitálni tud, akinek nehézségei vannak a fókuszált munkavégzéssel és az összefolyó munka-magánélettel.

ALAP CSOMAG (konzultáció nélkül)

 • 6 hetes FÓKUSZ tréning
 • 30+ anyag elméleti tudnivalókkal,
 • rengeteg gyakorlati feladattal és útmutatóval,
 • kitölthető dokumentumokkal,
 • nyomtatható, (kifüggeszthető) segédletekkel
 • folyamatos e-mailes konzultációval
A csomag ára: 35.000 Ft

MESTER CSOMAG (konzultációval)

 • 6 hetes FÓKUSZ tréning
 • 30+ anyag elméleti tudnivalókkal,
 • rengeteg gyakorlati feladattal és útmutatóval,
 • kitölthető dokumentumokkal,
 • nyomtatható, (kifüggeszthető) segédletekkel
 • folyamatos e-mailes konzultációval
 • + 60 perces személyes konzultáció, amely során átbeszéljük a kérdéseidet, megtesszük a végső simításokat, hogy a rendszered valóban a céljaidat szolgálja
 • + 10% kedvezmény minden további beszélgetés díjából
A csomag ára: 50.000 Ft

KAPCSOLAT

Erdélyi Boróka
+ 36 30 974 9191
hello@erdelyiboroka.hu