cropped-EB_consultant_header.png

ÉVES CÉLÁLLÍTÁS

3 ALKALMAS KONZULTÁCIÓS CSOMAG

eves-celterv-magan-cover
Ketyeg az óra, lassan véget ér az év, és indul a következő… De vajon milyen irányt vesz 2023? 
 
Az elmúlt évek megtanítottak mindannyiunkat arra, hogy az élet igencsak kiszámíthatatlan. Minek így tervezni? – teszik fel sokan a kérdést jogosan, hiszen oly sok terv dőlt dugába a közelmúltban. Való igaz, hogy ingoványosabb a talaj, mint valaha, ám ez nem jelentheti azt, hogy el kell engednünk az álmainkat, vágyainkat, csak okosabban kell megközelítenünk a kérdést.
 
Évek óta foglalkozom stratégiai célállítással mind egyéni, mind vállalati szinten. Számomra ugyanis a célállítás az origó: nincs hatékonyság, nincs időgazdálkodás, nincs munka- és életszervezés, ha nincsenek világosan körvonalazott hosszú-, közép- és rövidtávú célok. Ezek nélkül csak sötétben tapogatózás van, ad hoc szerveződik az idő, használódik az energia, a sikerek pedig szintén véletlenszerűen jönnek – ha egyáltalán.
 
Igen, a talaj ingoványos, ám én mégis azt mondom, az egyetlen esélyed a sikerre a megfontolt célállításban rejlik. Ebben tudlak téged segíteni. Egy előre meghatározott, ám rugalmas módszertan segítségével végigvezetlek a célállítás folyamatán, majd a céljaid eléréséhez vezető út felvázolásán. A közös munka eredményeként tehát nemcsak nagyon pontos és konkrét célkitűzésekkel vághatsz neki a következő évnek, hanem már az akcióterv is a kezedben lesz.

KINEK AJÁNLOTT EZ A CSOMAG?

Röviden: mindenkinek, aki tudatosan szeretné tölteni a következő évét.
 
Hosszabban: nem szükséges mások által korszakalkotónak tartott találmányon dolgoznod, világmegváltó terveket kovácsolnod, olimpiai részvételért vagy Nobel-díjért küzdened. A célok nemcsak a “nagyoknak” járnak, hanem nekünk, mindennapi embereknek is. Mindegy, hogy milyen területen és milyen pozícióban dolgozol; hogy mit tanulsz, sportolsz, zenélsz; hogy milyen a családi állapotod vagy az aktuális élethelyzeted – a célok mindenkit előrevisznek.
 
A céljaid rajzolják ki az iránytűt, amellyel majd a mindennapjaidat  tudatosan szervezheted annak érdekében, hogy egy év múlva elmondhasd: ez volt a legsikeresebb évem.
 
S ha már siker: itt fogjuk kezdeni! Mit jelent neked a siker? Több pénzt? Kevesebb munkát? Több lefutott kilométert? Kevesebb megevett gumicukrot? Több elolvasott regényt? Kevesebb végigstresszelt munkaórát? Egy új állást, új kapcsolatot, új otthont, új gyereket? Minden cél lehet, ami neked fontos!
 
Egy szóban: neked. Neked is ajánlott.

A MÓDSZEREKRŐL

Sosem hittem egyetlen módszertan mindenhatóságában; egy-egy keretrendszer A-tól Z-ig történő alkalmazásában; számomra a tanácsadás mindig egyféle izgalmas mozaikjáték, amikor a rendelkezésre álló építőkockákból, azaz a különböző módszertanok eszköztáraiból összeválogatom azokat az elemeket, amelyeket összeépítve egy számodra optimális, gyakorlatilag egyedi módszertant állítok össze.
 
Egyéni célállításban a Hoshin Kanri módszertanra támaszkodom elsősorban, tapasztalataim szerint nagyon jól működik rövid coaching folyamatokban. Azonban önmagában nem nyújt teljeskörű megoldást, ezért felhasználom Simon Sinek miért-módszerét, az OKR módszertan egyes elemeit, a közös munkát pedig igyekeszem tovább színesíteni különféle coaching, valamint döntéstámogatási eszközökkel. Ennek eredményeként összeáll egy olyan “patchwork” módszertan, amellyel közösen nemcsak a célokat de az elérésükhöz vezető utat is fel fogjuk tudni vázolni.

HOGYAN ZAJLIK LE A FOLYAMAT?

A csomag megvásárlása után megkapod az írásos instrukciókat, amelyekkel fel tudsz készülni az első konzultációra. Előre szólok: ebben a folyamatban a munka oroszlánrésze a tiéd lesz, sokat kell majd dolgoznod, gondolkodnod, írnod, tervezned, így lesz ugyanis valóban hatékony a közös munka, és ami még fontosabb: így kristályosodnak ki a valódi céljaid és a saját utad

A konzultációkon átbeszéljük azt, amin dolgoztál, sokat kérdezek majd, olyan kérdéseket, amelyek továbblendítenek a tervezés következő fázisába. Majd újabb egyéni, írásos feladatok, újabb konzultáció – és így tovább. Az utolsó alkalom végén úgy búcsúzunk el, hogy nagy vonalakban megtervezted a következő éved, és jóval részletesebben a következő negyedévet. De még itt sem engedem el a kezed: a következő két negyedévben utánkövetlek célzott kérdések formájában.

A CSOMAG TARTALMA

  • 3×60 perc online konzultáció
  • minden alkalmat megelőzően önálló feladatok, amelyek mentén az együtt töltött időt lényegesen hatékonyabban, a megoldásokra fókuszálva tudjuk felhasználni
  • az alkalmak között, valamint az utolsó konzultáció után még további 1 hónapon át folyamatos e-mailes konzultációs lehetőség
  • segédanyagok, tervezők, amelyek segíthetnek a munkádban
  • két utánkövető kérdőív a következő két negyedévben

HOGY MIÉRT DOLGOZZ VELEM?

boro_sidebar

Hadd meséljek kicsit magamról…

Erdélyi Boróka vagyok, hatékonyság szakértő, tréner, business és mérnök coach.
Küldetésem, hogy a hatékony és észszerű munkavégzést, valamint az ebből adódó kiegyensúlyozottabb magánéletet minél több ember számára elérhetővé tegyem.
 
Számomra a hatékonyság sosem egy elérendő cél, amellyel még többet préselhetünk ki a munkatársainkból vagy önmagunkból, hanem egy eszköz ahhoz, hogy akár magánemberként, akár szervezetként a “miért”-ünkért élhessünk és dolgozhassunk nap mint nap.
 
Mélyen hiszek abban, hogy a világot az viszi előre, ha mindenki azt teszi hozzá, amit szívvel-lélekkel képes csinálni. Ehhez viszont tisztában kell lennünk a céljainkkal, motivációnkkal, tevékenységeinkkel. Meg kell tanulnunk elkülöníteni a “lényeges keveset” a “lényegtelen soktól”, és időnket, munkánkat, kapcsolatainkat eszerint szervezni.

MIT MONDANAK, AKIK MÁR DOLGOZTAK VELEM?

"Én még benne vagyok a folyamatban, így konkrét eredményekről csak később fogok tudni beszámolni, de muszáj elmondanom: nagyon élvezem a folyamatot. Egy álom válik lassan valóra, amiben egy ideig hinni sem mertem, most pedig már konkrét terveim vannak a közös munkánknak köszönhetően. Látom az utat magam előtt, tudom, mire kell vigyáznom, hol kell fejlődnöm. Alakulnak a módszereim tervezésben, munkában, időbeosztásban is, és a sokat emlegetett "szemléletváltás! szemléletváltás!" jelszót már a mindennapokban is hasznosítom. Hála és köszönet, izgatottan várom a folytatást.”
Csányi Andrea
(leendő) vállalkozó
"Családi vállalkozásunk átszervezésében kértem segítséget Erdélyi Borókától, ismerve őt korábbi közös munkahelyünkről. Komoly szakemberként ismertem őt, így nem volt kérdés, hogy megbízom benne és a módszereiben. Nem csalódtunk: a folyamataink a helyükre kerültek, új módszereket kezdtünk alkalmazni. Ajánlom őt."
Dr. Venesz Árpád

MÉG NÉHÁNY FONTOS KÉRDÉS

Ez a konzultációs csomag valóban egy komplex, prémium megoldás, de nem hagylak segítség nélkül akkor sem, ha most egyszerűbb megoldásra vágysz, ami anyagilag is kedvezőbb. A Kézben tartom az életem c. online tréningem lesz neked a jó választás.
Ez a csomagom kifejezetten magánembereknek készült, azonban van egy “párja” mikrovállalkozásokra kifejlesztve, nézd meg itt! Ha már túlnőttél a mikro kategórián, akkor a cégedre szabott egyéni ajánlatért keress fel a hello@erdelyiboroka.hu e-mailcímen vagy a 30/974-9191 számon!
A folyamatot úgy építettem fel, hogy 3 alkalom alatt eredményre jussunk, ám ha mégis úgy érzed, hogy szükséged lenne még támogatásra, úgy a mindenkori konzultációs díj mellett tudsz további órákat foglalni.
Bár a céltervezést sokan az újévhez kötik, a téma mindig aktuális. Ha te épp márciusban döntesz úgy, hogy új alapokra akarod helyezni az életed, akkor rajta! Egy évre készítjük el a terveidet, de az éppúgy lehet október 7-től következő október 7-ig!

AZ ÉVES CÉLÁLLÍTÁS KONZULTÁCIÓS CSOMAG TARTALMA:

A csomag ára: 65.000 Ft.

KAPCSOLAT

Erdélyi Boróka
+ 36 30 974 9191
hello@erdelyiboroka.hu