cropped-EB_consultant_header.png

Időgazdálkodási Elsősegély Csomag

cover_IE_EB

“Nincs annyi időm, hogy időgazdálkodási tanácsadóhoz járjak.”

“Szükségem lenne támogatásra, de egy hosszas folyamatra most nincs pénzem.”

Idő és pénz. Ez a két leggyakoribb kifogás, amit a leendő ügyfelektől hallok. És igazuk van. 

Rengeteg a kötelezettség, ömlenek a feladatok, az egyik találkozó éri a másikat, rohannak egyik helyről a másikra, telefonálnak, ügyintéznek, szerveznek, tűzoltanak nap mint nap. Hetekre, sőt hónapokra előre tele van az életük és a naptárjuk, egyszerűen képtelenek kiszorítani a konzultációhoz szükséges kétheti egy órát, legfeljebb elvenni tudnák más sürgetőbb vagy fontosabb feladattól. Azt pedig nem akarják. Nincs idejük az egész időbeosztásukat teljes egészében megreformálni, de ha minden így marad, annak kiégés lesz a vége.

És persze a pénznek is mindig megvan a helye, s különben is, ki akarna befizetni egy ki tudja, milyen hosszadalmas folyamatra, ami vagyonokba kerül?

Ha Te is ebben a cipőben jársz,

akkor az Időgazdálkodási Elsősegély Csomagot neked fejlesztettem ki!

A legtöbb ügyfelemnek az első konzultáció adja a legnagyobb lökést. Már az első alkalommal kibuknak a legnagyobb kihívások és akadályok, megtörténnek a legnagyobb felismerések, és bár természetesen egyetlen alkalom sosem fog tudni helyettesíteni egy komplex, felépített folyamatot, nagyon jó eredményeket lehet elérni. Különösen igaz ez akkor, ha a konzultáció során már nem vagyunk ismeretlenek egymás számára, és a témával kapcsolatban is van egy közös alapunk… 

Az Időgazdálkodási Elsősegély Csomag éppen erre a felismerésre épül. Kihasználjuk az első alkalomban rejlő átütő lehetőségeket, azonban mielőtt leülnénk beszélgetni, mindketten alaposan felkészülünk. Minél jobban megismerjük mindketten a problémákat, a nehézségeket, az akadályokat, annál gördülékenyebb lesz a beszélgetésünk, hiszen a konzultáción már nem a problémák feltárásával és a buktatókkal kell foglalkoznunk, hanem a konkrét megoldásokkal.

Az Időgazdálkodási Elsősegély Csomag tartalma:

0. beszélgetés

Telefonon röviden egyeztetünk, hogy milyen élethelyzetben vagy, és mik a főbb időgazdálkodási kihívásaid.

Előfeladatok

A telefonbeszélgetésünk alapján összeállítok neked egy munkafüzetet, amelyet önállóan végig kell csinálnod, majd megküldened nekem.

Konzultáció

Az előfeladatokból mindkettőnk számára sok információ derül ki, így a 90 perces beszélgetésünk nagyon célratörő lesz.

Segédanyagok

A beszélgetésünk során megoldási lehetőségek körvonalazódnak, amihez segédanyagokat (esetleg további feladatokat) küldök.

Utánkövetés

Nem engedem el a kezed, e-mailben a rendelkezésedre állok a következő hónap során, hogy gördülékenyen tudj változtatni.

Hogy miért dolgozz velem?

boro_sidebar

Hadd meséljek kicsit magamról…

Erdélyi Boróka vagyok, időgazdálkodás és hatékonyság szakértő, tréner, business coach.

Hiszek abban, hogy a testhezálló időgazdálkodás a kulcsa annak, hogy elérjük a szakmai és magánéleti céljainkat, ezzel egyensúlyt teremtve a különböző életszerepeink között. Küldetésem, hogy a hatékony és észszerű munkavégzést, valamint ebből adódóan a kiegyensúlyozott magánéletet minél több ember számára elérhetővé tegyem.

Tréningek, előadások, konzultációk keretében segítem ügyfeleimet. A közös munka során a sok éves projektmenedzseri, folyamatszervezői, business coach tapasztalataimat, valamint mérnöki szemléletemet is latba vetem, hogy vállalati és magán ügyfeleim is megleljék a személyes hatékonyság, az optimális időgazdálkodás és a munka-magánélet egyensúly kulcsát.

Mit mondanak, akik már dolgoztak velem?

"Nehézség az életemben, hogy túl sok feladatot látok magam előtt, priorizálatlanul, ömlesztve. Nem tudok közöttük eligazodni, priorizálni és nyomon követni, hogy állok a közepes időtávú célokkal. Felszabadultan tudtam beszélni Boróval, a biztatása sokat jelent. Személyre szabottan beszéltük végig a gondjaimat , nagyon jó példákat hozott fel, amiket párhuzamba tudok állítani a jelenlegi gondjaimmal. Kiemelt több dolgot, amikkel érdemes indulnom, hogy megtaláljam a saját tervezési rendszerem. Legfőbb tanulság az volt, hogy egyszerre legyek rugalmas, ugyanakkor ne adjam fel a saját irányomat. A konzultációt főleg dolgozó gyerekes szülőknek ajánlom, mert annyi menedzselni való van ebben az életszakaszban.”
D. Bogi
"Tavaly megvalósítottam a régi álmom, és vállalkozásba kezdtem, ami elég hamar be is indult. Lett sok feladat és határidő, miközben a gyerekek és a párom ugyanúgy igényelték a figyelmemet, és persze a házimunka sem lett kevesebb. Hamar mélypontra kerültem, kimerültem. Kicsit kilátástalannak éreztem a helyzetet, de nem akartam feladni az álmom. Borót egyik barátnőm ajánlotta. Az elején szkeptikus voltam, de nem volt vesztenivalóm (az álmomon kívül persze), így felkerestem. A legmeglepőbb az volt, hogy rengeteget kérdezett. Sokszor már a kérdésnél azt éreztem, hogy fején találta a szöget, sok felismeréssel gazdagodtam. Több technikát is megismertetett velem, és segített abban, hogy kialakítsak egy olyan tervezési módszert, amellyel menedzselni tudom a feladataimat, illetve a munkarendem megtervezésében is támogatott. Elégedett vagyok az új rendszeremmel, több hónapja működik hatékonyan."
Schmidt Éva

Mikor válaszd az Időgazdálkodási Elsősegély Csomagot?

Mikor NE válaszd az Időgazdálkodási Elsősegély Csomagot?

A feladatokra általában két hetet szoktunk számolni, de természetesen egyénileg egyeztetjük akkor, amikor a konzultáció időpontjában is megállapodunk, hiszen egyik a másiknak függvénye.

Azt tapasztalom, hogy az ügyfeleimnél az első alkalomkor van a legtöbb AHA-élmény, akkor kapnak egy olyan lökést, amellyel a legnagyobbat haladnak előre + ha mindez meg van támogatva az előfeladatok adta közös tudással, akkor nyert ügyünk van.

Amennyiben úgy érzed a konzultáció után, hogy szívesen folytatnád velem a munkát, a további konzultációkon 10% kedvezménnyel vehetsz részt. (A kedvezmény csak az online vagy telefonos konzultációra vonatkozik.)

Időgazdálkodási Elsősegély Csomag

A csomag ára: 35.000 Ft.

KAPCSOLAT

Erdélyi Boróka
+ 36 30 974 9191
hello@erdelyiboroka.hu