cropped-EB_consultant_header.png

ÉLETSZERVEZÉS MENTORING

mentoring_cover_black
Sokfélék vagyunk. Van, akinek egy beszélgetés megváltoztatja az életét. Persze ehhez nagyon együtt kell állniuk a csillagoknak: a megfelelő kérdéseknek kell felmerülniük a megfelelő időben, mindkét fél megfelelő lelkiállapotában, szellemi éberségében, és egy csipetnyi szerencse sem árt, hogy megtörténjen a csoda. Bizony, vannak ilyen beszélgetések. Ám sokszor másra van szükség.
 
Amióta tanácsadóként és coachként dolgozom (és hidd el, nem ma kezdtem!), egyre inkább az az érzésem, hogy sokszor valódi edzőként kell fellépnem az ügyfeleimnél. Nemcsak azért, mert a coach szó angolul edzőt is jelent, és ez a névegyezés egyébként sem véletlen. Hanem azért, mert azt látom, nagyon sokszor sikerül az ügyfeleimnek elindulnia egy úton, azonban a bátortalan lépésekhez, a kezdeti buktatókhoz bizony jól jön, ha ott állok, mikor mivel: a sípommal, a feltartott hüvelykujjammal, az összevont szemöldökömmel, jutalommal, egy új edzéstervvel – és mindenkoron tapasztalattal és empátiával. Úgy tapasztalom, hogy a hosszú távú sikerhez biztosabb az út, ha van rendszeres támogatás.
 
Azonban azt is tudom, hogy egyéni tanácsadásra járni sokba kerül – nemcsak pénzben, de időben is. Ezért fejlesztettem ki az Életszervezés Mentoring csomagot.

MIT TUD AZ ÉLETSZERVEZÉS MENTORING?

Az Életszervezés Mentoring egy hibrid csomag, ami azt jelenti, hogy egy kezdeti beszélgetés után a továbbiakban e-mailben tartjuk a kapcsolatot, és ily módon kísérlek hétről hétre a változás folyamatában. Én nagyon hiszek az önálló munkában és a különböző feladatokban; a személyes konzultációim, valamint tréningjeim során is erősen támaszkodom ezekre az eszközökre, mert úgy látom, nemcsak a tudást segít elmélyíteni, hanem a saját tapasztalás a valódi megoldások meglelésében is kulcsmotívum

A mentoringindító beszélgetésen tisztázzuk, hogy milyen problémákkal küzdesz, mit szeretnél elérni, mivel próbálkoztál eddig, mi vált be és mi nem. Ennek mentén még a beszélgetés végén megkapod az első házi feladataidat. Ezek lehetnek:

 • naplózási feladatok
 • megválaszolandó kérdőívek
 • nyomtatható tervezők
 • kipróbálandó módszerek
 • olvasnivalók, azaz tudásanyagok stb.

 Kéthetente váltunk leveleket, azaz ennyi időd van feldolgozni a feladataidat. Ennyi és nem több – jó edzőként ugyanis hajtani foglak, mert azt szeretném, hogy valóban elérd a változást, amit szeretnél!

MILYEN TÉMÁKKAL FOGLALKOZUNK?

Az Életszervezés Mentoring a formátumból adódóan nem alkalmas bármilyen témákra, hiszen bizonyos témákhoz hosszabb személyes beszélgetések kellenek. Az alábbi témák azonban tapasztalataim szerint jól működnek e-mailes kíséréssel:

 • időgazdálkodás
 • hatékonyság
 • feladatmenedzsment
 • munkaszervezés
 • fókusz
 • munka-magánélet egyensúly
 • célállítás
 • szokások átalakítása
 • és egyéb életszervezési kérdések.

Amennyiben a te elakadásod nem illik ezekbe a témákba, úgy keress bátran egyéni coaching beszélgetésre (a részletekről itt olvashatsz).

KINEK AJÁNLOTT EZ A CSOMAG?

Mindenkinek, aki a fenti témákban kisebb-nagyobb nehézségekbe ütközik, továbbá:
 
 • nem igényli a személyes beszélgetést
 • szívesen dolgozik önállóan
 • nem rettenti el a feszes menetrend.

5 OK, AMIÉRT SZERINTEM EZ EGY SZUPER MÓDSZER

1. Feladatok, módszerek egész arzenáljával dolgozom, amelyeket szeretek és tudok is úgy kombinálni, hogy az valóban személyre szabottan segítsen téged az aktuális problémád megoldásában.
 
2. Tudom, hogy mindenki élete bonyolult, és a rugalmasság az egyik legfontosabb érték, amit szolgáltatóként nyújtani tudok. Ez a formátum lehetővé teszi, hogy akkor dolgozz magadon, amikor tudsz – én ott vagyok az e-mail másik végén (no persze nem azonnal… de ott vagyok).
 
3. Mert ennél idő- és költséghatékonyabban nem lehet megvalósítani egy segítő folyamatot úgy, hogy az valóban egyéni, személyre szabott és működőképes legyen. 
 
4. Évek óta futnak az online tréningjeim, amelyek során rengeteg tapasztalatot szereztem abban, hogyan lehet “távmunkában”, élő beszélgetés nélkül támogatni a fejlődést. 
 
5. Többszáz egyéni ügyfélen, többezer órányi konzultáción túl elmondhatom, hogy bárhogy is dolgozunk együtt, egy ideig szeretem fogni az ügyfeleim kezét. Nemcsak azért, mert így biztosabbnak látom a hosszú távú eredményt, hanem azért is, mert őszintén érdekel, hová fut ki a közös munkánk eredménye.

HOGYAN ZAJLIK LE A FOLYAMAT?

A csomag megvásárlása után  időpontot egyeztetünk a beszélgetésre, ami online zajlik majd. Az első beszélgetésre is kapsz instrukciókat, hogy minél hatékonyabban használhassuk ki a rendelkezésre álló időt.

Ezután e-mailekben kommunikálunk, kéthetente. Ebben viszonylag szigorú vagyok, a te érdekedben: könnyű elcsúszni a napi sok minden miatt, de éppen azért dolgozunk, hogy ez ne így legyen, nem igaz? Természetesen azért nem kell megijedned: ha igazán komoly akadályba ütköztél, akkor én is megértő vagyok, hisz ahogy mondtam, a rugalmasság számomra is fontos érték.

HOGY MIÉRT DOLGOZZ VELEM?

boro_sidebar

Hadd meséljek kicsit magamról…

Erdélyi Boróka vagyok, hatékonyság szakértő, tréner, business és mérnök coach.
 
Hiszek abban, hogy a testhezálló időgazdálkodás a kulcsa annak, hogy elérjük a szakmai és magánéleti céljainkat, ezzel egyensúlyt teremtve a különböző életszerepeink között.
 
Küldetésem, hogy a hatékony és észszerű munkavégzést, valamint ebből adódóan a kiegyensúlyozott magánéletet minél több ember számára elérhetővé tegyem.
 

Tréningek, előadások, konzultációk keretében segítem ügyfeleimet. A közös munka során a sok éves projektmenedzseri, folyamatszervezői tapasztalataimat, valamint mérnöki szemléletemet is latba vetem, hogy vállalati és magán ügyfeleim is megleljék a személyes hatékonyság, az optimális időgazdálkodás és a munka-magánélet egyensúly kulcsát.

MIT MONDANAK, AKIK MÁR DOLGOZTAK VELEM?

"Nehézség az életemben, hogy túl sok feladatot látok magam előtt, priorizálatlanul, ömlesztve. Nem tudok közöttük eligazodni, priorizálni és nyomon követni, hogy állok a közepes időtávú célokkal. Felszabadultan tudtam beszélni Boróval, a biztatása sokat jelent. Személyre szabottan beszéltük végig a gondjaimat , nagyon jó példákat hozott fel, amiket párhuzamba tudok állítani a jelenlegi gondjaimmal. Kiemelt több dolgot, amikkel érdemes indulnom, hogy megtaláljam a saját tervezési rendszerem. Legfőbb tanulság az volt, hogy egyszerre legyek rugalmas, ugyanakkor ne adjam fel a saját irányomat. A konzultációt főleg dolgozó gyerekes szülőknek ajánlom, mert annyi menedzselni való van ebben az életszakaszban.”
Deák Bogi
"Tavaly megvalósítottam a régi álmom, és vállalkozásba kezdtem, ami elég hamar be is indult. Lett sok feladat és határidő, miközben a gyerekek és a párom ugyanúgy igényelték a figyelmemet, és persze a házimunka sem lett kevesebb. Hamar mélypontra kerültem, kimerültem. Kicsit kilátástalannak éreztem a helyzetet, de nem akartam feladni az álmom. Borót egyik barátnőm ajánlotta. Az elején szkeptikus voltam, de nem volt vesztenivalóm (az álmomon kívül persze), így felkerestem. A legmeglepőbb az volt, hogy rengeteget kérdezett. Sokszor már a kérdésnél azt éreztem, hogy fején találta a szöget, sok felismeréssel gazdagodtam. Több technikát is megismertetett velem, és segített abban, hogy kialakítsak egy olyan tervezési módszert, amellyel menedzselni tudom a feladataimat, illetve a munkarendem megtervezésében is támogatott. Elégedett vagyok az új rendszeremmel, több hónapja működik hatékonyan."
Schmidt Éva

VÁLASSZ AZ ALÁBBI CSOMAGOK KÖZÜL!

MINI CSOMAG (3 ALKALOM)

A csomag ára: 28.000 Ft.

NEGYEDÉVES CSOMAG (6 ALKALOM)

A csomag ára: 56.000 Ft.

FÉLÉVES CSOMAG (12 ALKALOM)

A csomag ára: 92.000 Ft.

KAPCSOLAT

Erdélyi Boróka
+ 36 30 974 9191
hello@erdelyiboroka.hu