cropped-EB_consultant_header.png

ÉLET:IDŐ

PRÉMIUM ÉLETTERVEZŐ PROGRAM

Élet:Idő (prémium élettervező program)

Január elsején újraindul az év kereke, és 365 tiszta lapot kapsz arra, hogy végre olyan irányba kormányozd az életed, amerre mindig is szeretted volna. Az idealistának tűnő gondolat mögött nem naiv vattacukor elképzelések, hanem kőkemény módszertan és sok évnyi szakmai tapasztalat áll, amellyel támogatni foglak abban, hogy 2022 a Te éved legyen.

Az ÉLET:IDŐ program neked szól, ha:

Az ÉLET:IDŐ egy ún. "life audit" program, amelynek során:

  • végigmegyünk az életed összes fontos területén
  • megnézzük, mi van mögötted, mit érdemes megtartanod, miből tanulhatsz, és mit fogsz elengedni
  • feltérképezzük, hogy mik a céljaid, aktualizáljuk és pontosítjuk őket, továbbá
  • felrajzoljuk, merre vezet az út, amelyen keresztül ezeket a célokat megvalósítod
  • eszközöket kapsz, amelyen mérheted a haladást, illetve
  • választhatod azt az opciót is, hogy az egyes mérföldköveknél közösen állunk meg és értékeljük újra a helyzetet.
Amennyiben sok téma fontos neked mélységében, akkor lehetőség van a csomagon túl is a közös munkára, egyéni megállapodás szerint. A csomag magában foglal egy 10%-os kedvezményt a későbbi munkáinkra.

Hogyan zajlik a program?

Az alapprogram három, egyenként 60 perces konzultációból áll, amelyek során egy meghatározott módszertan szerint haladunk végig az életterületeiden, illetve az ezekhez kapcsolódó céljaidon, körülményeiden, lehetőségeiden és korlátaidon. A kérdésekre adott válaszok mentén közösen elemzünk, értelmezünk, megvitatunk, tervezünk

Ezután te jössz: bár az igazán értékes célok megvalósítása sosem lesz könnyű, mégis olyan pontról indulhatsz, amely biztos alapot ad. A közösen elkészített terv, illetve a folyamat közben megszületett felismerések olyan muníciót biztosítanak, amelyek átsegítenek a nehézségeken.

A program deluxe verzióiban a konzultációk negyedévente folytatódnak, ahol átbeszéljük, hol tartasz, milyen nehézségekbe ütköztél, megkeressük, hogyan érdemes leküzdeni ezeket, és újratervezünk, ahol szükséges – majd ismét utadra engedlek.

Hogy egy hegymászós példával éljek: én az alaptábort biztosítom, illetve minden olyan támogatást megadok, ami a csúcstámadáshoz szükséges. Ha igényled, bizonyos időközönként melléd szegődöm ismét serpaként, de a csúcs megmászása a te feladatod, a te teljesítményed lesz.

Szakmai és/vagy magánélet lesz a fókuszban?

Röviden: mindkettővel vagy csak az egyikkel, ahogy szeretnéd.

Hosszabban: Én nem hiszek a külön munka, külön magánélet felosztásban, sokkal inkább az integrált szemlélet híve vagyok, azaz úgy gondolom, az életed területei fogaskerekekként összekapcsolódva együtt forognak, ám ha valamilyen oknál fogva csak az egyik területre koncentrálnál, az is megoldható. Fontos tudnod azonban, hogy business és mérnök coachként a szakmai életed aspektusaival is magabiztosan tudok dolgozni.

Miért dolgozz velem?

  • Mert rengeteget kérdezek, külső szemlélőként és tapasztalt tanácsadóként pedig pontosan azokat a kérdéseket fogom feltenni, amelyek bár gyakran provokatívak, de ki fognak billenteni a mostani helyzetedből, így segítve téged abban, hogy megtaláld az utad a közeli és távoli jövőre nézve egyaránt.
  • Mert nem a sablonos módon, elcsépelt eszközökkel közelítem meg az életed, hanem saját módszertanomat használom, amely az iparági best practice-eket ötvözi a saját 10+ éves tanácsadói tapasztalataimmal.
  • Mert nagyon szeretem az emberi sorsok alakulását figyelemmel követni, így őszinte érdeklődéssel fogok viszonyulni a te életedhez, céljaidhoz és kihívásaidhoz is.

Miért "prémium"?

Jó kérdés, ugyanis minden szolgáltatásomban igyekszem prémium minőséget nyújtani. A program azért kapta meg ezt a jelzőt, mert korlátozott számban értékesítem, mivel az élettervezést, illetve utánkövetést tartom a leginkább figyelemigényes feladatnak a portfoliómban, így mindkettőnk érdekében meg kell húznom a határokat. Prémium továbbá abban az értelemben is, hogy feladatokban extrán gazdag programról van szó.

Csak év elején érdemes elvégezni a programot?

Bár az élettervezésnek valóban év végén, illetve év elején van a fő szezonja, a program bármikor elérhető, amikor úgy érzed, fordulóponton állsz. A módszertan mindig alkalmazható, azonban mindig legalább fél évre, általában egy évre tervezünk. Ez az év azonban kezdődhet gond nélkül július közepén is, nem kell megvárnod a naptári újévet!

És hogy ki vagyok én?

boro_sidebar

Hadd meséljek kicsit magamról…

Erdélyi Boróka vagyok, időgazdálkodás és hatékonyság szakértő, tréner, business coach.

Hiszek abban, hogy a testhezálló időgazdálkodás a kulcsa annak, hogy elérjük a szakmai és magánéleti céljainkat, ezzel egyensúlyt teremtve a különböző életszerepeink között. Küldetésem, hogy a hatékony és észszerű munkavégzést, valamint ebből adódóan a kiegyensúlyozott magánéletet minél több ember számára elérhetővé tegyem.

Tréningek, előadások, konzultációk keretében segítem ügyfeleimet. A közös munka során a sok éves projektmenedzseri, folyamatszervezői, business coach tapasztalataimat, valamint mérnöki szemléletemet is latba vetem, hogy vállalati és magán ügyfeleim is megleljék a személyes hatékonyság, az optimális időgazdálkodás és a munka-magánélet egyensúly kulcsát.

Mit mondanak, akik már dolgoztak velem?

"Én még benne vagyok a folyamatban, így konkrét eredményekről csak később fogok tudni beszámolni, de muszáj elmondanom: nagyon élvezem a folyamatot. Egy álom válik lassan valóra, amiben egy ideig hinni sem mertem, most pedig már konkrét terveim vannak a közös munkánknak köszönhetően. Látom az utat magam előtt, tudom, mire kell vigyáznom, hol kell fejlődnöm. Alakulnak a módszereim tervezésben, munkában, időbeosztásban is, és a sokat emlegetett "szemléletváltás! szemléletváltás!" jelszót már a mindennapokban is hasznosítom. Hála és köszönet, izgatottan várom a folytatást.”
Csányi Andrea
(leendő) vállalkozó
"Családi vállalkozásunk átszervezésében kértem segítséget Erdélyi Borókától, ismerve őt korábbi közös munkahelyünkről. Komoly szakemberként ismertem őt, így nem volt kérdés, hogy megbízom benne és a módszereiben. Nem csalódtunk: a folyamataink a helyükre kerültek, új módszereket kezdtünk alkalmazni. Ajánlom őt."
Dr. Venesz Árpád

Az ÉLET:IDŐ alapprogram tartalma:

A csomag ára: 75.000 Ft.

Az ÉLET:IDŐ deluxe (fél év) program tartalma:

A csomag ára: 105.000 Ft.

Az ÉLET:IDŐ deluxe (egy év) program tartalma:

A csomag ára: 130.000 Ft.

KAPCSOLAT

Erdélyi Boróka
+ 36 30 974 9191
hello@erdelyiboroka.hu
Cart
  • No products in the cart.