cropped-EB_consultant_header.png

EGYÜTT ÉRTÜNK

páros konzultációs csomag családoknak

egyutt-ertunk-cover

Ha család, akkor logisztika.
Ha család, akkor zsonglőrködés.
Ha család, akkor összehangolás.

Ez a három kulcsszó az, ami egy jól működő családot jellemez, ám úgy tapasztalom, hogy míg a logisztika és a zsonglőrködés úthengerként, elkerülhetetlenül vonul végig a családokon, addig a szerepek, feladatok, elvárások, kívánságok összehangolása sokszor nehézkesen megy a családtagok között. Pedig az összehangolás a kulcsa annak, hogy az egyébként valóban elkerülhetetlen logisztikát és zsonglőrködést ne úthengerként éljük meg; ne kelljen sodródnunk az árral, hanem nyugodt tempóban, a családtagok – kicsik és nagyok – igényeit és lehetőségeit maximálisan figyelembe véve, kiegyensúlyozottan teljenek a szorgos hétköznapok és a láblógatós (vagy éppen aktívan pihenős) hétvégék.

Ha család, akkor nyugodt tempó.
Ha család, akkor kiegyensúlyozottság.
Az Együtt Értünk konzultációs csomag pároknak készült annak érdekében,
hogy a fenti két kulcsszó is bekerüljön a családi szótárba.

A három alkalmas konzultációs csomag célja az, hogy közösen:

Amit én adok hozzá a párosotokhoz:

Miért páros?

Az Együtt/Értünk konzultációs csomagot az élet hozta létre. Több olyan ügyfelem volt, aki azért keresett fel, mert szerette volna megreformálni a családi időbeosztást, azonban bárhogy is igyekeztünk, csak félmunkát tudtunk végezni. Nem csoda: az egyenletnek csak az egyik felét oldottuk meg! Hiszen kimaradtak a család másik tartóoszlopának, azaz a páros másik felének a meglátásai, elvárásai, kívánságai, és ezáltal a kialakított módszerek csak félig-meddig lehettek hatékonyak, a fejlődés is lényegesen lassabban történt. Természetesen egyénileg is lehet fejleszteni a családi időmenedzsmenten és logisztikai kihívásokon, azonban ahogy a család is mindig egy közös munka, úgy a családi időgazdálkodást is közösen érdemes kialakítani. A konzultációs csomag alkalmat teremt arra, hogy átbeszéljétek a közös életviteleteket érintő legfontosabb kérdéseket, méghozzá irányított módon.

Az Együtt Értünk konzultációs csomag tartalma

  • 3×60 perc online konzultáció, amelyen mindketten részt vesztek
  • minden alkalmat megelőzően önálló feladatok, amelyek mentén az együtt töltött időt lényegesen hatékonyabban, a megoldásokra fókuszálva tudjuk felhasználni
  • az alkalmak között, valamint az utolsó konzultáció után még további 1 hónapon át folyamatos e-mailes konzultációs lehetőség
  • további segédanyagok, amelyek segíthetnek a közös fejlődésben

Hogy miért dolgozz velem?

boro_sidebar

Hadd meséljek kicsit magamról…

Erdélyi Boróka vagyok, időgazdálkodás és hatékonyság szakértő, tréner, business coach.

Hiszek abban, hogy a testhezálló időgazdálkodás a kulcsa annak, hogy elérjük a szakmai és magánéleti céljainkat, ezzel egyensúlyt teremtve a különböző életszerepeink között. Küldetésem, hogy a hatékony és észszerű munkavégzést, valamint ebből adódóan a kiegyensúlyozott magánéletet minél több ember számára elérhetővé tegyem.

Tréningek, előadások, konzultációk keretében segítem ügyfeleimet. A közös munka során a sok éves projektmenedzseri, folyamatszervezői, business coach tapasztalataimat, valamint mérnöki szemléletemet is latba vetem, hogy vállalati és magán ügyfeleim is megleljék a személyes hatékonyság, az optimális időgazdálkodás és a munka-magánélet egyensúly kulcsát.

Férjemmel két kisgyereket, két teljes állást, három vállalkozást és egy nagy kertet menedzselünk napi szinten, így magam is a saját bőrömön tapasztalom a családmenedzsment minden aspektusát. A saját magánéletem tapasztalásai is egyértelműen azt mutatják, hogy egy jól működő, gördülékeny családi szereposztás csak akkor működik jól, ha nemcsak egymás kezét fogva dolgozunk, de már a tervezés-szervezés folyamatát is együtt csináljuk. Szakmailag és emberileg is fontos számomra, hogy ezt a gördülékenységet a ti családotokban is elősegítsem.

Mit mondanak, akik már dolgoztak velem?

"Nekünk egészen jól működő családi munkamegosztásunk és időgazdálkodásunk volt. Egészen addig, amíg ki nem költöztünk Dániába... Onnantól borult minden. Munkába álltam én is, a gyerekek logisztikája részben könnyebb, részben bonyolultabb lett, és megszűnt minden addigi segítségünk (anyukám, szomszédban lakó pótnagyink, fizetett takarítónő). Innen szép nyerni! Nyertünk is végül, amiben a Boróval közös munka rengeteget jelentett. Nekem személy szerint az volt a legnagyobb segítség, hogy Balázsnak le "kellett" ülnie átbeszélni a családi életünket, dedikált időben foglalkozhattunk azzal, hogyan tovább. Neki pedig szoftverfejlesztőként Boró néha mérnöki módszerei jöttek be nagyon.”
Varga Lilla és Balázs
kétgyerekes szülők Koppenhágából
"Én voltam a főszkeptikus, megoldjuk, nem kell segítség, de a konzultációk tényleg hoztak eredményt, így már ajánlottalak is másoknak."
Károlyi András

Az Együtt Értünk konzultációs csomag tartalma:

A csomag ára: 60.000 Ft.

KAPCSOLAT

Erdélyi Boróka
+ 36 30 974 9191
hello@erdelyiboroka.hu