HOGYAN ÉLD ISMÉT A SAJÁT ÉLETED?

akkor biztos lehetsz benne, hogy a digitális egyensúlyod felborult.

Tegyük fel, hogy te nem internetezel sokat. És nem is nyúlsz állandóan a telefonod után. Mondjuk, fele annyit netezel és telefonozol, mint az átlagos magyar internet-felhasználó. Ez esetben – a Media Landscapes adatai alapján – csak napi 104,5 percet töltesz az interneten. Alig több, mint másfél órát.

Ha ez a másfél óra egyáltalán nem hiányzik az életedből, akkor nincs szükséged erre a tréningre.

Ha viszont úgy érzed, hogy hiányzik, mert

 • nincs időd a céljaidra,
 • nincs időd a feladataidra,
 • nincs időd a szeretteidre,
 • nincs időd sportolni,
 • nincs időd szórakozni,
 • nincs időd önmagadra,
 • nincs időd semmire,

akkor itt az alkalom, hogy visszaállítsd az egyensúlyt,
és visszaszerezd az időd!

Hogyan segít a DIGITÁLIS EGYENSÚLY online tréning?

A legtöbb ember, ha besokall az internettől, a közösségi médiától vagy az okostelefon állandó zaklatásától, pár napig jobban figyel az interneten eltöltött idejére. Akadnak, akik népszerű alkalmazásokat telepítenek az eszközeikre, hogy azok akadályozzák meg őket a felesleges internetezésben. Ők megalkusznak félmegoldásokkal, ezért soha nem törnek ki ebből az áldatlan helyzetből. 

De végiggondoltad már, mi ennek a problémának a valódi gyökere?

Az életed, a körülményeid, az internetezési szokásaid egyediek. A felületes megoldások nem hoznak eredményt. Ha nem szakítasz időt a saját digitális egyensúlyod kialakítására, nem csoda, hogy a különböző ad-hoc eszközökkel nem éred el a céljaid.

A DIGITÁLIS EGYENSÚLY online tréning abban segít, hogy megleld az egyensúlyod,
és ismét a saját életed éld az online verzió helyett!

A 10 HETES ONLINE TRÉNING KERETÉBEN

A TRÉNING MENETE

Helyzetjelentés (1-2. hét)

A 10 hetes tréning első két hetében önismereti kérdések, feladatok mentén feltérképezzük az online világhoz való viszonyod. Megnézzük, hol vannak a gyenge pontjaid, és milyen erősségeidre támaszkodhatsz. Megkeressük továbbá a fő motivációidat, ez kulcsfontosságú mozzanat a változás érdekében.

Digitális egyensúly kialakítása szokások segítségével (3-9. hét)

A tréning törzsét jelentő középső hét hétben az új szokásaidat alakítjuk ki. Ez tennivalókban kevésbé intenzív időszak, mint a tréning első két hete, de a fenntartható eredmények érdekében kis lépésekben haladunk. A köztünk lévő kommunikáció azonban ekkor lesz a legintenzívebb, hetente több alkalommal szeretnék hallani a haladásodról.

Időrablók megsemmisítése & Útravaló (10. hét)

A tréning utolsó hetében az online világ időrabló oldalával ismerkedünk meg, és küszöböljük ki, illetve több segédanyagot is kapsz, amelyek segítségével tovább csiszolhatod immár önállóan a digitális életed.

Hadd meséljek kicsit magamról...

Erdélyi Boróka vagyok, időgazdálkodás és hatékonyság szakértő, tréner, business coach.

Hiszek abban, hogy a testhezálló időgazdálkodás a kulcsa annak, hogy elérjük a szakmai és magánéleti céljainkat, ezzel egyensúlyt teremtve a különböző életszerepeink között. Küldetésem, hogy a hatékony és észszerű munkavégzést, valamint ebből adódóan a kiegyensúlyozott magánéletet minél több ember számára elérhetővé tegyem.

Tréningek, előadások, konzultációk keretében segítem ügyfeleimet. A közös munka során a sok éves projektmenedzseri, folyamatszervezői, business coach tapasztalataimat, valamint mérnöki szemléletemet is latba vetem, hogy vállalati és magán ügyfeleim is megleljék a személyes hatékonyság, az optimális időgazdálkodás és a munka-magánélet egyensúly kulcsát.

Olvasd el, mit mondanak azok, akik már elvégezték a tréninget!

"A tréning nem akarja megmondani, hogy mit csináljak és mit ne. Szabad kezet ad, de közben finoman irányít. A "reformokat" én határozhatom meg, én dönthetem el, mikor és hogyan építem be az életembe. Emiatt egyáltalán nem érzem szigorúnak vagy az életvitelemtől idegennek, mégis működik. Nagyon találó a cím - itt valóban az egyensúly megtalálása a cél."
Marczell Zsuzsi
"Sokáig azzal hitegettem magam, hogy a foglalkozásom miatt töltök annyi időt az interneten. A munka és a magánélet állandóan összefolyt, például vacsora készítés közben is ügyfeleknek válaszoltam Messengeren, a konyhában állva. Egyre inkább úgy éreztem, semmire sincs időm. Boró könyvét olvasva döbbentem rá az okokra - és találtam meg a nálam is működő megoldásokat. Pedig korábban, ha nem volt nálam a telefonom, szinte végtaghiányosnak éreztem magam."
Pajor Nikoletta
Jelen-lét Webstúdió
"Boró tanácsai szerint legyőztem a türelmetlenségem, és kis lépésekben kezdtem átalakítani a digitális életem. Az látszik, hogy ez egy folyamat lesz, de a kezdeti eredmények biztatóak! Egyértelműen több időm lett, de a feszültségszintem is érezhetően lejjebb csúszott. Tetszett, hogy elgondolkodtató kérdések, önismereti feladatok is vannak benne, ez segített rávilágítani a háttérben meghúzódó okokra."
Kriskó D.

Most rajtad a sor! Jelentkezz!

Minden héten e-maileket kapsz tőlem, amelyben elméleti anyagokat, útmutatókat, ajánlókat, valamint gyakorlati feladatokat találsz. A tréning nagyban épít az önálló munkára, hiszen Te vagy az, aki a legjobban ismered a saját életed, a körülményeid, a kihívásaid és a lehetőségeid; ez a tudás alapvető ahhoz, hogy olyan határokat húzhass meg, amelyek egyszerre komfortosak és hasznosak számodra; olyan szokásokat alakíthass ki, amelyek hosszú távon is be tudnak épülni az életedbe.

Természetesen nem engedem el a kezed menetközben: a tréning ideje alatt folyamatos e-mailes konzultációt biztosítok – megbeszéljük a feladatokat, a haladást, a tervezett útirányt és a felmerülő kérdéseket.

Lehetőség van emellett – csomagajánlatként – személyes konzultáció igénybevételére is.  A konzultációval bővített csomag egy 60 perces telefonos tanácsadást tartalmaz. Ezen felül amennyiben úgy érzed, további konzultációs alkalmakra lenne szükséged, 10% kedvezményt kapsz a további beszélgetések árából.

A tréning folyamatosan indul minden hétfőn. Az első tananyagot a befizetésed beérkeztét követő első hétfőn kapod meg.

A tréning ára: 30.000 Ft (személyes konzultáció nélkül) vagy 40.000 Ft (személyes konzultációval).

Nem véletlen a névegyezés: a tréning alapját a Digitális egyensúly c. könyvem képezi, azonban azt egyrészt kibővítettem, másrészt a tréning során folyamatos támogatást nyújtok. Ha elolvastad a könyvet, és alkalmazni is tudtad a módszereket, azaz sikerült kialakítanod a saját egyensúlyodat, akkor nincs szükséged erre a tréningre. Ha azonban csak átfutottad, “ülsz rajta”, akkor profitálhatsz a tréningből. Mivel a könyv és a tréning anyaga között van átfedés, ezért ha korábban megvásároltad a könyvet, akkor a DEBOOK kóddal 4000 Ft kedvezménnyel juthatsz hozzá mindkét csomaghoz. (A jogosultságot ellenőrzöm.)

Valóban viccesnek tűnhet, hogy online segítek a digitális egyensúlyod kialakítása érdekében, én mégsem tartom ellentmondásosnak. Az internet szerintem egy csodálatos dolog – lehetővé teszi például azt, hogy tértől és időtől (netán vírustól…) függetlenül tudjunk együtt dolgozni. Tudatosan használva az internetet a saját hasznunkra tudjuk fordítani anélkül, hogy káros lenne az időnkre és az életünkre – ezt fogom neked többek között megmutatni a tréning során, sőt, erre jó példa maga a tréning is.

EGYENSÚLY CSOMAG (konzultáció nélkül)

 • 10 hetes tréning a digitális egyensúlyodért
 • tudásanyagok, hogy megismerd az egyensúlyvesztés hátterét
 • önismereti feladatok, amelyekkel meglelheted a saját motivációd és kialakíthatod a saját egyensúlyod
 • gyakorlati útmutatók, amelyek segítségével hétről hétre alakíthatod ki az új szokásaid
 • kitölthető naplók, hogy követhesd a haladásod
 • segédanyagok, amelyek több irányból megtámogatják a hosszú távú egyensúlyt
 • folyamatos e-mailes konzultációval
A csomag ára: 30.000 Ft

TUDATOSSÁG CSOMAG (konzultációval)

 • 10 hetes tréning a digitális egyensúlyodért
 • tudásanyagok, hogy megismerd az egyensúlyesztés hátterét
 • önismereti feladatok, amelyekkel meglelheted a saját motivációd és kialakíthatod a saját egyensúlyod
 • gyakorlati útmutatók, amelyek segítségével hétről hétre alakíthatod ki az új szokásaid
 • kitölthető naplók, hogy követhesd a haladásod
 • segédanyagok, amelyek több irányból megtámogatják a hosszú távú egyensúlyt
 • folyamatos e-mailes konzultációval
 • + 60 perces személyes konzultáció, amely során átbeszéljük a kérdéseidet, megtesszük a végső simításokat, hogy az egyensúly minél tartósabb legyen az életedben
 • + 10% kedvezmény minden további beszélgetés díjából
A csomag ára: 40.000 Ft

KAPCSOLAT

Erdélyi Boróka
+ 36 30 974 9191
hello@erdelyiboroka.hu