HOGYAN VONHATOD IRÁNYÍTÁSOD ALÁ
AZ IDŐDET ÉS A TEENDŐIDET?

...akkor a legjobb helyen jársz!

Vesszőparipám, hogy az időgazdálkodást már az általános iskolában el kellene kezdeni tanítani. Sajnos továbbra is elhanyagolt területről beszélünk, így a legtöbben még felnőttként sem tudják, mi alapján szervezzék az életüket, hogyan osszák be az óráikat, és milyen módon lenne érdemes kezelni a határidőket és tennivalókat

Sokan megrekednek ott, hogy csak küzdenek a mindennapokban, szélmalomharcot vívnak a hömpölygő feladattömeggel. Mások ugyan felismerik, hogy jó lenne valamiféle rendszer, de nem tudják, hogy lenne érdemes belekezdeni. Netán közismert módszerekkel próbálkoznak, amelyek vagy túl bonyolultnak bizonyulnak, vagy egyszerűen csak nem illeszkednek az életritmusukhoz. 

Nem csoda: az időgazdálkodásban konzerv megoldások nem léteznek!

Az én rendszerem c. online tréning éppen erre a problémára ad megoldást.

A 6 hetes online tréning keretében:

A 6 hetes online tréning eredményeképpen:

A tréning menete

1. hét: Belecsapunk a munkába. Átbeszéljük, hogyan függ össze a hatékonyság a kiegyensúlyozott élettel. Megnézzük, miért nem jó az, ha állandóan elfoglalt vagy, és hogyan lehet ezt kivédeni. Megbeszéljük, mit is jelent valójában(!) az időgazdálkodás, és hogyan jelenik meg a te életedben. Végül megnézzük a motivációidat, és egy kis önismereti feladattal zárjuk a hetet.

2. hét: Ez a leghúzósabb hét, legalábbis az anyag mennyiségét tekintve. Megmutatom, milyen a jó rendszer: milyen elemei vannak, és ezeket hogyan érdemes összerakni. Megnézzük, hol állsz most ebben a folyamatban: milyen tapasztalatokra, eszközökre tudsz támaszkodni, és mi az, ami nem működik nálad. Ha nincs tapasztalatod, semmi gond, sőt! Eszközök, módszerek, lehetőségek teljes tárházát mutatom meg neked a héten – neked csak választanod kell!

3-4. hét: Ebben a két hétben építjük ki ténylegesen a rendszeredet. Beszélünk teendőkről, időpontokról, információkról, naptárakról, listákról, appokról – mindenről, ami egy rendszer része lehet(!). Hogy ténylegesen mi lesz a te rendszered része, természetesen te döntöd el, én csak segítséget nyújtok – abból azonban bármennyit. Nagy súlyt kap a tervezés is ebben a két hétben – ha új neked a téma, akkor információdömpingre számíts, de akkor se aggódj, ha már korábban foglalkoztál a témával, mert teljesen új perspektívából nézzük járjuk körbe a kérdést. Végül pedig megmutatom a kedvenc tervezési módszeremet is.

5. hét: Kicsit még visszatérünk a tervezésre (sosem lehet a témáról eleget beszélni!), majd átnyergelünk a prioritások témakörére – kőkemény priorizálási készségek nélkül ugyanis mit sem ér az egész eddigi tudás! Hatékony és nagyon jól használható eszközöket mutatok, természetesen a tőlem megszokott újszerű felfogásban.

6. hét: Zárásképpen átbeszéljük, hogyan tudsz az utadon maradni, azaz fókuszálni, illetve a terveid mellett kitartani. Nem mellékesen azt is megnézzük, hogyan lesz a kialakított rendszered fenntartható, azaz mi biztosítja azt, hogy az elmúlt hetek eredményei valóban tartósak legyenek.

Hadd meséljek kicsit magamról...

Erdélyi Boróka vagyok, időgazdálkodás és hatékonyság szakértő, tréner, business coach.

Hiszek abban, hogy a testhezálló időgazdálkodás a kulcsa annak, hogy elérjük a szakmai és magánéleti céljainkat, ezzel egyensúlyt teremtve a különböző életszerepeink között. Küldetésem, hogy a hatékony és észszerű munkavégzést, valamint ebből adódóan a kiegyensúlyozott magánéletet minél több ember számára elérhetővé tegyem.

Tréningek, előadások, konzultációk keretében segítem ügyfeleimet. A közös munka során a sok éves projektmenedzseri, folyamatszervezői, business coach tapasztalataimat, valamint mérnöki szemléletemet is latba vetem, hogy vállalati és magán ügyfeleim is megleljék a személyes hatékonyság, az optimális időgazdálkodás és a munka-magánélet egyensúly kulcsát.

Olvasd el, mit mondanak azok, akik már elvégezték a tréninget!

“Éveken át küzdöttem azzal, hogy jól osszam be az időmet. Céljaim és feladataim mindig is voltak, valamiféle időbeosztásom is, ami jól-rosszul (inkább rosszul) elketyegett. Értettem azt is, hogy a kettőt: célt és időt össze kellene illeszteni, de a “hogyan” titkos tudásnak tűnt, amihez én nem férhetek hozzá. Voltak kudarcos próbálkozásaim különféle módszerekkel – aztán rátaláltam Boró tréningjére. A szövegek érthetőek és logikusak, a feladatok érdekesek és gondolatébresztőek, és az egész tréning gyakorlatias, praktikus, életszagú és őszinte: megélt, hiteles. Azóta én is tudom, mit kell tennem, hogy a céljaim a közeli és távoli jövőben összeérjenek a valóságommal. Beosztom az időmet! Őrület! :)”
Cserny Timi Pookah
képzőművész
“A tréning szuper, nekem nagyon sok AHA érzésem volt, most már átlátom a lényeget. Már jó ideje kerestem egy olyan segítséget, ahol elmagyarázzák az időgazdálkodás lényegét, ahol megmutatják, hogyan kell csinálni. Csak gratulálni tudok hozzá teljes szívemből, az érték, amit kaptam, megfizethetetlen.”​
"Nagyon boldog vagyok, hogy belevágtam a tréningbe! Sok dologgal gazdagabb lettem. Az ismeretanyag hasznos volt, sokszor meglepő, kiváló tükör és önismereti tréning is. Sok házi feladatot kaptam a heti anyagokon túl, az e-mailes konzultációk során. A kivitelezés része már rám vár, de az utat megmutattad."
Szabó Ági
social media manager

Most rajtad a sor! Jelentkezz!

Minden héten e-maileket kapsz tőlem, amelyben elméleti anyagokat, útmutatókat, ajánlókat, valamint gyakorlati feladatokat találsz. A tréning nagyban épít az önálló munkára, hiszen Te vagy az, aki a legjobban ismered a saját életed, a feladataid, a körülményeid, valamint a saját ízlésed, hiszen ez is elengedhetetlen ahhoz, hogy olyan rendszert alakíthass ki, amit szeretni, és ezáltal használni is fogsz.

Természetesen nem engedem el a kezed menetközben: a tréning ideje alatt folyamatos e-mailes konzultációt biztosítok – megbeszéljük a feladatokat, a haladást, a tervezett útirányt és a felmerülő kérdéseket.

Lehetőség van emellett – csomagajánlatként – személyes konzultáció igénybevételére is.  A konzultációval bővített csomag egy 60 perces telefonos tanácsadást tartalmaz. Ezen felül amennyiben úgy érzed, további konzultációs alkalmakra lenne szükséged, 10% kedvezményt kapsz a további beszélgetések árából.

A tréning folyamatosan indul minden hétfőn. Az első tananyagot a befizetésed beérkeztét követő első hétfőn kapod meg.

A tréning ára: 35.000 Ft (személyes konzultáció nélkül) vagy 50.000 Ft (személyes konzultációval).

Ha már elvégezted a “Kézben tartom az életem” c. tréningemet, felmerülhet benned a kérdés, hogy miben különbözik a két tréning egymástól. Míg a “Kézben tartom az életem” elsősorban a célokra koncentrál, és célszemléletben közelíti meg az idő- és feladatkezelést, addig “Az én rendszerem” tréning a mindennapi teendők, munkahelyi kötelezettségek, otthoni feladatok és a mindenféle időpontok, határidők között segít lavírozni.

Mindkét tréning megállja önmagában is a helyét, de egymás után elvégezve egy igazán ütős és mindenre kiterjedő időgazdálkodási tudást ad. Ha mindkét tréning érdekel, akkor először a “Kézben tartom az életem” tréninget ajánlom, amelynek mintegy folytatása “Az én rendszerem”. (A “Kézben tartom az életem” c. tréningről itt olvashatsz.)

OKOS CSOMAG (konzultáció nélkül)

 • 6 hetes időszervezési, feladatkezelési tréning
 • 278 oldal, 30+ anyag elméleti tudnivalókkal,
 • rengeteg gyakorlati feladattal és útmutatóval,
 • kitölthető dokumentumokkal,
 • nyomtatható, (kifüggeszthető) segédletekkel
 • folyamatos e-mailes konzultációval
A csomag ára: 35.000 Ft

BÖLCS CSOMAG (konzultációval)

 • 6 hetes időszervezési, feladatkezelési tréning
 • 278 oldal, 30+ anyag elméleti tudnivalókkal,
 • rengeteg gyakorlati feladattal és útmutatóval,
 • kitölthető dokumentumokkal,
 • nyomtatható, (kifüggeszthető) segédletekkel
 • folyamatos e-mailes konzultációval
 • + 60 perces személyes konzultáció, amely során átbeszéljük a kérdéseidet, megtesszük a végső simításokat, hogy a rendszered valóban a céljaidat szolgálja
 • + 10% kedvezmény minden további beszélgetés díjából
A csomag ára: 50.000 Ft

KAPCSOLAT

Erdélyi Boróka
+ 36 30 974 9191
hello@erdelyiboroka.hu