Nincs olyan ember, akit ne tenne boldoggá, ha több ideje lesz. 

Ajándékozz időt azoknak…

Ötödik éve már, hogy az időgazdálkodási tréningjeim és konzultációs csomagjaim közül választhatsz a szeretteidnek vagy önmagadnak ajándékot. Ezen kerek évforduló alkalmából kibővítettem a palettát, hogy biztosan mindenkinek megtalálhasd azt a megoldást, amelynek segítségével az egyik legértékesebb ajándékot, az időteremtés képességét adhatod át a karácsonyfa alatt.

És egyébként is: mi lenne manapság nagyobb luxus az időnél?

ONLINE TRÉNINGEK

Minden tréningemet választhatod konzultációval vagy anélkül. A folyamatos e-mailes konzultációs lehetőség mindkét csomaghoz jár, a konzultációval bővített csomag egy 60 perces online tanácsadást tartalmaz.

Nagyszerű ajándék mindazoknak, akik komolyan veszik a jövőjüket. A 6 hetes online tréning kereteiben a résztvevők megfogalmazzák a céljaikat, megismernek olyan technikákat, amelyek segítségével ezek a célok valóban meg is valósulnak, illetve újratervezik az időbeosztásukat a saját prioritásaiknak megfelelően. Módszereket kapnak továbbá arra vonatkozóan, hogyan érdemes éves, havi, heti, napi szinten tervezni, ezzel megteremtve a saját időgazdálkodási rendszerük alapjait. További részletek itt.

 • Felfedező csomag (konzultáció nélkül): 24.000 Ft
 • Mentor csomag (konzultációval): 32.000 Ft

Ez a tréning azoknak szól, akik igazán profi módon szeretnének gazdálkodni az idejükkel. A 6 hetes online tréning részvevői megismerhetik a jól működő idő- és feladatkezelési rendszer összetevőit, több ismert és kevésbé ismert módszertan alapján kialakíthatják a saját, személyre szabott rendszerüket, illetve olyan további technikákat sajátítanak el, amelyek nélkülözhetetlenek az idő és a feladatok praktikus kezelésében. Jelenleg ez a legnépszerűbb tréningem. További részletek itt.

 • Okos csomag (konzultáció nélkül): 24.000 Ft
 • Bölcs csomag (konzultációval): 32.000 Ft

Ennél jobb ajándék nincs annak, aki mostanában kezd(ett) el otthonról dolgozni, de olyan embereknek is ajánlom, akik már régóta dolgoznak otthonról, de szívesen csiszolnának a módszereiken. A 6 hetes online tréning két kulcsfogalmat, a hatékonyságot és a fókuszt fejleszti – ezek nélkül lehetetlen érdemben dolgozni otthonról. A tréningen tanultakat később irodai munka során is lehet hasznosítani. További részletek itt.

 • Alap csomag (konzultáció nélkül): 24.000 Ft
 • Mester csomag (konzultációval): 32.000 Ft

Egy tréning azoknak, akik akár a munkájukból adódóan, akár csak megszokásból túl sok időt töltenek az interneten, az okostelefonjuk társaságában vagy a közösségi médiábanA 10 hetes online tréning segít a rossz szokások megszüntetésében, a saját, személyre szabott egyensúly kialakításában, a tudatosság fejlesztésében annak érdekében, hogy a megajándékozott ismét a saját életét élhesse az online verzió helyett. További részletek itt.

 • Egyensúly csomag (konzultáció nélkül): 24.000 Ft
 • Tudatosság csomag (konzultációval): 32.000 Ft

Ha a megajándékozott mostanában vágott bele ismét a tanulásba akár szervezett keretek között, akár önállóan, akkor ennek a tréningnek nagyon fog örülni. A 6 hetes online tréning során bemutatott technikák segítségével munka és család mellett is hatékonyan tud majd haladni a tanulmányaival, miközben az élete többi területe sem sínyli meg ezt az időszakot. Időgazdálkodás, hatékonyság és tanulási technikák egy tréningben. További részletek itt.

 • Dékán csomag (konzultáció nélkül): 24.000 Ft
 • Rektor csomag (konzultációval): 32.000 Ft

A 4 hetes online tréning kifejezetten azoknak szól, akiknek nincs idejük arra, hogy rendbeszedjék az idejüket – miközben nagyon is szükségük lenne rá. A tréning belépő szintet képvisel az időgazdálkodásban, így ideális akkor, ha a megajándékozott nem akar elmélyülni a témában, ugyanakkor minden fontos témát lefed, így az eredmények sem fognak elmaradni. Munkahelyi időgazdálkodáshoz is praktikus segítség. További részletek itt.

 • 1×1 csomag (konzultáció nélkül): 12.000 Ft
 • 2×2 csomag (konzultációval): 20.000 Ft

Amennyiben nem tudod, pontosan milyen területen jönne jól a segítség a megajándékozottnak, válaszd a biankó kártyát. A megajándékozott bármelyiket választhatja a fenti tréningek közül (kivéve a Hatékonyság 1×1-et, mivel az más árban van). Az ajándékkártyán minden információ szerepelni fog, amely segítségével ő maga hozhatja meg a döntést.

 • Biankó csomag (konzultáció nélkül): 24.000 Ft
 • Biankó csomag (konzultációval): 32.000 Ft

KONZULTÁCIÓS CSOMAGOK

A konzultációs csomagok 1-3 konzultációt tartalmaznak, amelyekhez előfeladatok, segédanyagok és utánkövetés kapcsolódik a hatékony és kompakt megoldás céljából. Választhatsz csomag nélkül is konzultációt, a csomagok azonban kedvezményesebb és célirányosabb megoldást nyújtanak.

Egy konzultációs folyamat megtűzdelve rengeteg hasznos segédanyaggal, tervezővel, feladattal a leendő vagy kezdő vállalkozóknak. A legjobb módja, hogy támogasd a megajándékozottat a céljai elérésében! A csomag 3×60 perc konzultációt tartalmaz, amelynek során céltervezéstől folyamatszervezésig, időbeosztástól delegálásig, szakmai fejlődéstől munka-magánélet egyensúlyig mindent érintünk. További részletek itt.

A csomag ára: 50.000 Ft

Azoknak ajánlom, akik mindig másokról gondoskodnak, de önmagukra nem szánnak időt. Ha a megajándékozott éjjel-nappal dolgozik, nem jut ideje a pihenésre, kikapcsolódára, már-már a kiégés határán áll, itt az idő, hogy közbelépj: lepd meg őt ezzel a csomaggal, amellyel kialakíthatja a saját öngondoskodási stratégiáját, meglelheti annak módját, hogy végre ne ő legyen mindig az utolsó helyen, ha feltöltődésről van szó. A csomag 2×60 perc konzultációt tartalmaz. További részletek itt.

A csomag ára: 32.000 Ft

Megoldás azoknak, akiknek nincs idejük arra sem, hogy rendbeszedjék az idejüket. Ez a csomag valódi tűzoltás: gyors segítséget nyújt a legégetőbb kérdésekben, méghozzá idő- és költséghatékonyan. A csomag arra épít, hogy kellő felkészüléssel, a problémakör előzetes ismeretében lényegesen hatékonyabb a konzultáció, így egyetlen alkalom is elég lehet arra, hogy a résztvevő valódi változásokat eszközöljön az életében. További részletek itt.

A csomag ára: 25.000 Ft

Választhatsz ajándékba konzultációt is (jelenleg a vírushelyzet miatt csak online). Meghívhatod a szerettedet egyetlen konzultációra, de választhatsz több alkalmas bérletet is. A témákról, amelyekkel foglalkozom, valamint a konzultáció menetéről itt olvashatsz.

 • Egy alkalom: 14.000 Ft
 • Három alkalom: 35.000 Ft

AKI SEGÍT ABBAN, HOGY IDŐT AJÁNDÉKOZHASS A SZERETTEIDNEK

Hadd meséljek kicsit magamról…

Erdélyi Boróka vagyok, időgazdálkodás és hatékonyság tanácsadó.

Célom, hogy leszámoljak a “nincs rá időm” mítoszával, és minél több embernek megmutassam, hogy igenis létezhet egyensúly a mai túlpörgött világban is.

Hiszek abban, hogy a testhezálló időgazdálkodás a kulcsa annak, hogy elérjük a szakmai és magánéleti céljainkat, ezzel egyensúlyt teremtve a különböző életszerepeink között.

Bővebben itt olvashatsz rólam.

TUDNIVALÓK - AVAGY ÍGY AJÁNDÉKOZHATSZ IDŐT