Ajándékozz időt, fejlődést, figyelmet!

Lassan eljön az év azon időszaka, amikor előbb halkan, a gondolataid mélyén,
majd egyre hangosabban és sürgetőbben merül fel a kérdés:

MINEK ÖRÜLNE A LEGJOBBAN?

Nincs olyan ember, akit ne tenne boldoggá, ha több ideje lesz.

Az idő az egyik legdrágább erőforrásunk, amelynek szolgálatába állítottam mindegyik termékemet.

Nincs olyan ember, aki ne venné hasznát a fejlődésnek élete valamelyik területén.

A fejlődésnek, melyet a céljai megvalósításában érhet el, legyenek azok munkával, önmegvalósítással vagy testi-lelki egyensúllyal kapcsolatosak.

Nincs olyan ember, akire ne férne rá egy kis extra figyelem.

A figyelmet személyesen tőlem kapja, mert a legnagyobb empátiával és szakértelemmel követem és támogatom szerettedet a fejlődésében.

Ajándékozz időt, fejlődést és figyelmet azoknak…

Hatodik éve már, hogy az időgazdálkodási tréningjeim és konzultációs csomagjaim közül választhatsz a szeretteidnek vagy önmagadnak ajándékot. Mint minden évben, az idén is tovább bővítettem a palettát, hogy biztosan mindenkinek megtalálhasd azt az ajándékot, amely igazán hasznára válik.

TUDNIVALÓK - AVAGY ÍGY AJÁNDÉKOZHATSZ IDŐT

 • Kiválasztod az ajándékozásra szánt terméket/szolgáltatást, és az alatta lévő gombra kattintva a virtuális kosaradba kerül.
 • Ha több ajándékot szeretnél vásárolni, azt is megteheted, egymás után is beteheted őket a kosaradba.
 • Ha kész vagy, akkor a jobb alsó sarokban lévő kosárra kattintva jutsz el a fizetési oldalra, ahol majd kérni fogok tőled néhány adatot.
 • Fizethetsz átutalással vagy bankkártyával (PayPal-on keresztül).
 • A befizetés beérkezését követően felveszem veled a kapcsolatot. A megajándékozott(ak) adatainak egyeztetése után megküldöm neked a személyre szóló, minden információt tartalmazó nyomtatható utalványt, amelyet borítékban be is tehetsz a fa alá.
 • A megajándékozott maga dönthet majd, mikor vág bele a közös munkába. A legkorábbi időpont az online tréningek esetében 2022 január 3., a konzultációs csomagok esetében pedig 2022 január 10.

Most pedig nincs más dolgod, mint kiválasztani az ajándékokat!

ONLINE TRÉNINGEK

Minden tréningemet választhatod konzultációval vagy anélkül. A folyamatos e-mailes konzultációs lehetőség mindkét csomaghoz jár, a konzultációval bővített csomag egy 60 perces online tanácsadást tartalmaz.

Nagyszerű ajándék mindazoknak, akik komolyan veszik a jövőjüket. A 6 hetes online tréning kereteiben a résztvevők megfogalmazzák a céljaikat, megismernek olyan technikákat, amelyek segítségével ezek a célok valóban meg is valósulnak, illetve újratervezik az időbeosztásukat a saját prioritásaiknak megfelelően. Módszereket kapnak továbbá arra vonatkozóan, hogyan érdemes éves, havi, heti, napi szinten tervezni, ezzel megteremtve a saját időgazdálkodási rendszerük alapjait. További részletek itt.

 • Felfedező csomag (konzultáció nélkül): 30.000 Ft
 • Mentor csomag (konzultációval): 40.000 Ft

Ez a tréning azoknak szól, akik igazán profi módon szeretnének gazdálkodni az idejükkel. A 6 hetes online tréning részvevői megismerhetik a jól működő idő- és feladatkezelési rendszer összetevőit, több ismert és kevésbé ismert módszertan alapján kialakíthatják a saját, személyre szabott rendszerüket, illetve olyan további technikákat sajátítanak el, amelyek nélkülözhetetlenek az idő és a feladatok praktikus kezelésében. Jelenleg ez a legnépszerűbb tréningem. További részletek itt.

 • Okos csomag (konzultáció nélkül): 30.000 Ft
 • Bölcs csomag (konzultációval): 40.000 Ft

Ennél jobb ajándék nincs annak, aki mostanában kezd(ett) el otthonról dolgozni, de olyan embereknek is ajánlom, akik már régóta dolgoznak otthonról, de szívesen csiszolnának a módszereiken. A 6 hetes online tréning két kulcsfogalmat, a hatékonyságot és a fókuszt fejleszti – ezek nélkül lehetetlen érdemben dolgozni otthonról. A tréningen tanultakat később irodai munka során is lehet hasznosítani. További részletek itt.

 • Alap csomag (konzultáció nélkül): 30.000 Ft
 • Mester csomag (konzultációval): 40.000 Ft

Egy tréning azoknak, akik akár a munkájukból adódóan, akár csak megszokásból túl sok időt töltenek az interneten, az okostelefonjuk társaságában vagy a közösségi médiábanA 10 hetes online tréning segít a rossz szokások megszüntetésében, a saját, személyre szabott egyensúly kialakításában, a tudatosság fejlesztésében annak érdekében, hogy a megajándékozott ismét a saját életét élhesse az online verzió helyett. További részletek itt.

 • Egyensúly csomag (konzultáció nélkül): 30.000 Ft
 • Tudatosság csomag (konzultációval): 40.000 Ft

Ha a megajándékozott mostanában vágott bele ismét a tanulásba akár szervezett keretek között, akár önállóan, akkor ennek a tréningnek nagyon fog örülni. A 6 hetes online tréning során bemutatott technikák segítségével munka és család mellett is hatékonyan tud majd haladni a tanulmányaival, miközben az élete többi területe sem sínyli meg ezt az időszakot. Időgazdálkodás, hatékonyság és tanulási technikák egy tréningben. További részletek itt.

 • Dékán csomag (konzultáció nélkül): 30.000 Ft
 • Rektor csomag (konzultációval): 40.000 Ft

A 4 hetes online tréning kifejezetten azoknak szól, akiknek nincs idejük arra, hogy rendbeszedjék az idejüket – miközben nagyon is szükségük lenne rá. A tréning belépő szintet képvisel az időgazdálkodásban, így ideális akkor, ha a megajándékozott nem akar elmélyülni a témában, ugyanakkor minden fontos témát lefed, így az eredmények sem fognak elmaradni. Munkahelyi időgazdálkodáshoz is praktikus segítség. További részletek itt.

 • 1×1 csomag (konzultáció nélkül): 15.000 Ft
 • 2×2 csomag (konzultációval): 25.000 Ft

Amennyiben nem tudod, pontosan milyen területen jönne jól a segítség a megajándékozottnak, válaszd a biankó kártyát. A megajándékozott bármelyiket választhatja a fenti tréningek közül (kivéve a Hatékonyság 1×1-et, mivel az más árban van). Az ajándékkártyán minden információ szerepelni fog, amely segítségével ő maga hozhatja meg a döntést.

 • Biankó csomag (konzultáció nélkül): 30.000 Ft
 • Biankó csomag (konzultációval): 40.000 Ft

KONZULTÁCIÓS CSOMAGOK

A konzultációs csomagok 1-3 konzultációt tartalmaznak, amelyekhez előfeladatok, segédanyagok és utánkövetés kapcsolódik a hatékony és kompakt megoldás céljából. Választhatsz csomag nélkül is konzultációt, a csomagok azonban kedvezményesebb és célirányosabb megoldást nyújtanak.

Megoldás azoknak, akiknek nincs idejük arra sem, hogy rendbeszedjék az idejüket. Ez a csomag valódi tűzoltás: gyors segítséget nyújt a legégetőbb kérdésekben, méghozzá idő- és költséghatékonyan. A csomag arra épít, hogy kellő felkészüléssel, a problémakör előzetes ismeretében lényegesen hatékonyabb a konzultáció, így egyetlen alkalom is elég lehet arra, hogy a résztvevő valódi változásokat eszközöljön az életében. További részletek itt.
A csomag ára: 30.000 Ft

Élet:Idő (prémium élettervező program)

Az ÉLET:IDŐ egy ún. “life audit” program, amelyet azoknak ajánlok, akik céltudatosan szeretnének haladni a következő év során. A feladatokban és eszközökben igen gazdag konzultációs folyamat során életterületek szerint elemezzük, értékeljük és tervezzük újra az életed. További részletek itt.

 • Alapcsomag (3×60 perc): 75.000 Ft
 • Deluxe csomag fél évre (negyedéves utánkövetések, azaz 3×60 + 2×60 perc): 105.000 Ft
 • Deluxe csomag egy évre (negyedéves utánkövetések, azaz 3×60 perc + 4×60 perc): 130.000 Ft

Egy konzultációs folyamat megtűzdelve rengeteg hasznos segédanyaggal, tervezővel, feladattal a leendő vagy kezdő vállalkozóknak. A legjobb módja, hogy támogasd a megajándékozottat a céljai elérésében! A csomag 3×60 perc konzultációt tartalmaz, amelynek során céltervezéstől folyamatszervezésig, időbeosztástól delegálásig, szakmai fejlődéstől munka-magánélet egyensúlyig mindent érintünk. További részletek itt.

A csomag ára: 60.000 Ft

Ezt a csomagot a munkába visszatérő és a már dolgozó édesanyák számára fejlesztettem ki. A csomag célja, hogy a megajándékozott minél könnyebben megbirkózhasson a sokféle kihívással, amivel egy 21. századi anya szembesül. Egy olyan eszköztár kialakításán fogunk dolgozni, amellyel a későbbiekben hatékonyan és kiegyensúlyozottan tudja formálni a mindennapjait a munka-család-én háromszögben. További részletek itt.

A csomag ára: 60.000 Ft

Ajándékozd ezt a csomagot a kedvenc párosodnak – akik lehettek te is a pároddal 🙂 A csomag célja, hogy a mindennapi logisztikát, őrült időzsonglőrködést megszelídítsük, ezáltal egy nyugodt, kiegyensúlyozott légkört teremtsünk meg a családotok számára. Ez a csomag a páros mindkét tagjának részvételét igényli, hiszen a közös célok eléréséhez vezető közös megoldások felkutatása a cél, erre légy tekintettel, amikor döntesz. További részletek itt.

A csomag ára: 60.000 Ft

Azoknak ajánlom, akik mindig másokról gondoskodnak, de önmagukra nem szánnak időt. Ha a megajándékozott éjjel-nappal dolgozik, nem jut ideje a pihenésre, kikapcsolódára, már-már a kiégés határán áll, itt az idő, hogy közbelépj: lepd meg őt ezzel a csomaggal, amellyel kialakíthatja a saját öngondoskodási stratégiáját, meglelheti annak módját, hogy végre ne ő legyen mindig az utolsó helyen, ha feltöltődésről van szó. A csomag 2×60 perc konzultációt tartalmaz. További részletek itt.

A csomag ára: 40.000 Ft

Választhatsz ajándékba konzultációt is (jelenleg a vírushelyzet miatt csak online). Meghívhatod a szerettedet egyetlen konzultációra, de választhatsz több alkalmas bérletet is. A témákról, amelyekkel foglalkozom, valamint a konzultáció menetéről itt olvashatsz.

 • Egy alkalom: 18.000 Ft
 • Három alkalom: 50.000 Ft

AKI SEGÍT ABBAN, HOGY IDŐT AJÁNDÉKOZHASS A SZERETTEIDNEK

Hadd meséljek kicsit magamról…

Erdélyi Boróka vagyok, időgazdálkodás és hatékonyság szakértő, tréner, business coach.

Hiszek abban, hogy a testhezálló időgazdálkodás a kulcsa annak, hogy elérjük a szakmai és magánéleti céljainkat, ezzel egyensúlyt teremtve a különböző életszerepeink között. Küldetésem, hogy a hatékony és észszerű munkavégzést, valamint ebből adódóan a kiegyensúlyozott magánéletet minél több ember számára elérhetővé tegyem.

Tréningek, előadások, konzultációk keretében segítem ügyfeleimet. A közös munka során a sok éves projektmenedzseri, folyamatszervezői, business coach tapasztalataimat, valamint mérnöki szemléletemet is latba vetem, hogy vállalati és magán ügyfeleim is megleljék a személyes hatékonyság, az optimális időgazdálkodás és a munka-magánélet egyensúly kulcsát.

KAPCSOLAT

Erdélyi Boróka
+ 36 30 974 9191
hello@erdelyiboroka.hu